Računalništvo, telefonija
21.09.2023 16:00

Deli z drugimi:

Share

HONOR 90 Lite: Google, 5G, privlačna cena, tehnologija dinamične zatemnitve in izjemna kamera za ustvarjalce

HONOR 90 Lite je najnovejši član HONOR-jeve serije N in je eleganten vsestranski pametni telefon, ki se ponaša z neverjetnim sistemom kamer, potopnim zaslonom in vrsto pametnih funkcij, ki jih poganja MagicOS 7.1.

Pametni telefon z zelo privlačno ceno ponuja odlično vrednost za potrošnike, ki želijo zanesljivo in cenovno dostopno napravo. HONOR 90 Lite ima zadaj sistem trojne kamere[1] s 100 MP, ki vključuje glavno kamero s 100 MP za zajemanje najmanjših podrobnosti v vsakem zapletenem prizoru, širokokotno in globinsko kamero s 5 MP ter kamero Macro z 2 MP za zajemanje veličastnih posnetkov pokrajine in bližnjih posnetkov. Tudi sprednja kamera s 16 MP zagotavlja, da lahko uporabniki posnamejo očarljive selfije z definiranimi in izboljšanimi barvami.

HONOR 90 Lite uporabnikom omogoča udobno gledanje vsebin na velikem zaslonu zaradi 6,7-palčnega zaslona HONOR FullView Display2 z razmerjem med zaslonom in telesom 93,6 %3 . Kot posebna tehnologija blaženja zaslona je uporabljeno edinstveno lepilo, ki omogoča, da naprava bolje izolira vodo, prah in umazanijo. Zaslon s certifikatom TÜV Rheinland4 Low Blue Light ima funkcijo Circadian Night Display, ki pripomore k bolj zdravemu spancu, in tehnologijo dinamičnega zatemnjevanja, ki pomaga lajšati utrujenost oči. Odlično za tiste, ki dolge ure preživijo pred zaslonom. S tehnologijo HONOR Display Color Calibration, ki nastavlja barvno temperaturo za vsak okvir posebej, HONOR 90 Lite še izboljša uporabniško izkušnjo gledanja z resničnimi barvami.

HONOR 90 Lite je opremljen z velikim pomnilniškim diskom s kapaciteto 256 GB5 in baterijo 4500 mAh6, ki uporabnikom omogoča, da so ves dan na spletu in povezani. Poleg tega v napravi teče operacijski sistem HONOR MagicOS 7.1, ki temelji na operacijskem sistemu Android 13 in ponuja pametne funkcije, kot sta HONOR Share za hiter prenos datotek med napravami, kar uporabnikom pomaga povečati produktivnost, in Scan Document za samodejno prepoznavanje in pretvorbo besedilne vsebine na fotografijah.

Izjemna kamera za ustvarjalce vsebin

1.         Izjemna sprednja kamera za osupljive selfije

HONOR 90 Lite zagotavlja, da lahko uporabniki s sprednjo kamero s 16 MP in zaslonko f/2,45 posnamejo očarljive selfije z definiranimi in izboljšanimi barvami. Z možnostjo prepoznavanja obraza lahko sprednja kamera s 16 MP jasno prikaže tudi obrazne poteze subjekta.

2.         Snemanje več videoposnetkov in funkcija AI Instant Movie poenostavljata postopek urejanja

Pri drugih napravah lahko uporabniki ure in ure porabijo za urejanje različnih posnetkov, da bi sestavili popoln videoposnetek, ki bi jim prinesel največ všečkov na želeni platformi družbenih medijev. Večpredstavnostno snemanje poenostavi ta postopek, saj uporabnikom omogoča, da posnamejo videoposnetek v več načinih, ne da bi ustavili snemanje. S funkcijo AI Instant Movie lahko uporabniki z minimalnim delom ustvarijo popoln videoposnetek. S tem, ko HONOR 90 Lite izvzame urejanje, odpravi težave pri ustvarjanju videoposnetkov – ostane le še veselje do deljenja spominov.

3.         Združite spomine v osupljive kolaže

Slika je vredna več kot tisoč besed: HONOR 90 Lite s samodejnim spenjanjem več slik skupaj poveča vrednost slike. S funkcijo Collage lahko uporabniki izberejo več slik in ustvarijo čudovit kolaž na podlagi različnih predlog. Ta funkcija je odlična za ustvarjanje prilagojenih memov, ki se med današnjimi tehnološko podkovanimi potrošniki uporabljajo v izobilju.

HONOR 90 Lite je izjemno tanek in lahek, z debelino le 7,48 mm7 in težo 179 g8. Na voljo je pri večjih mobilnih operaterjih v titanium srebrni in polnočno črni barvi, po priporočeni maloprodajni ceni 299 evrov.


[1] Zadnja glavna kamera je 100 MP. Dejanska ločljivost slik se lahko razlikuje glede na način fotografiranja.

2 Zaslon z zaobljenimi vogali ima diagonalo dolžine 6,7 palca, če ga merimo po standardnem pravokotniku (dejanska vidna površina je nekoliko manjša). Zaslon HONOR FullView se na splošno nanaša na zaslon naprave HONOR z ozkimi robovi in visokim razmerjem med zaslonom in ohišjem.

3 Podatki iz laboratorijev HONOR.

4  Zaslon je pridobil certifikat TÜV Rheinland Low Blue Light. Ta izdelek ni namenjen medicinski uporabi in nima terapevtske funkcije.

5 Razpoložljivi notranji pomnilnik je lahko manjši, saj del notranjega pomnilnika zaseda programska oprema. Dejanski pomnilniški prostor se lahko spremeni zaradi posodobitev aplikacij, uporabniških operacij in drugih povezanih dejavnikov.

6 Tipična vrednost. Nazivna zmogljivost nesnemljive baterije je 4400 mAh.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
HONOR telefoni Honor 90


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več
Zlati partner

KONCERN ENA d.o.o.

Koroška cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 891 95 40
Podjetje IN.PU.T., prodaja računalniške opreme, Tadej Pucelj, s.p. je začelo poslovati v letu 2003,kot internetna trgovina (www.in-put.com) z računalniško opremo. V zadnjih letih ... Več