Računalništvo, telefonija
21.01.2022 09:01

Deli z drugimi:

Share

HONOR 50 Lite: baterija, ki se ne izprazni hitro, obenem pa se tudi hitro polni

Ko razmišljamo o nakupu novega mobilnega telefona, pogosto pozabljamo na pomemben del

Kolikokrat se nam je že zgodilo, da na telefonu ne moremo opravljati najpreprostejših stvari – na primer pogovarjati se, brati novic, fotografirati in snemati – in to samo zato, ker se nam je izpraznila baterija. Namesto da bi imeli pri sebi vedno polnilnik, ki lahko začasno reši težavo, je bolj smiselna naložba v telefon, katerega baterija se ne bo hitro izpraznila, obenem pa se tudi hitro polni.

Celo najbolj običajen sprehod po mestu se lahko spremeni v pravo trpljenje, saj se pogosto zgodi, da ne moremo poklicati prijatelja, s katerim smo se dogovorili za sestanek, samo zato, ker je baterija prazna. Poleg standardnih značilnosti, ki so nam vsem pomembne pri nakupu mobilnega telefona, kot so pomnilnik, hitrost procesorja, karakteristike kamere, je zelo pomembna tudi baterija. Zakaj bi bili slabe volje zaradi nenehnega razmišljanja, ali bo telefon zdržal, dokler ne pridemo domov?

Zahvaljujoč 4300 mAh visoko zmogljivi enocelični dvokrožni bateriji HONOR 50 Lite zagotavlja dolgo življenjsko dobo baterije in edinstveno uporabniško izkušnjo. Po podatkih iz laboratorija HONOR lahko uporabniki telefona HONOR 50 Lite neprekinjeno kar 16 ur uživajo v brskanju po spletu ali osem ur v video klicih ali sedem ur v igranju igric.

Napravo odlikuje 66-vatni napajalnik HONOR SuperCharge, ki omogoča, da se baterija napolni do 40 % v samo 10 minutah in 100 % v 39 minutah ter tako uporabnikom zagotavlja, da hitro napolnijo svoj telefon in uživajo v kupovanju po spletu, igranju igric, poslušanju glasbe ali gledanju videoposnetkov.

Seveda vam bodo tudi druge funkcije pametnega telefona HONOR 50 Lite izboljšale vaše vsakodnevno delovanje.

Honor-50-lite-HONOR-1

Izjemne možnosti fotografiranja

HONOR 50 Lite se ponaša z vrhunskim sistemom 64 MP štirikratne kamere, ki zajema glavno kamero (64 MP), širokokotno kamero (8 MP), makro kamero (2 MP) in globinsko kamero (2 MP).

Glavna ultra jasna 64 MP kamera uporabnikom omogoča, da zabeležijo vsak trenutek in ujamejo vse čudovite podrobnosti. 8 MP širokokotna kamera s 106-stopinjskim vidnim kotom in zaslonko f/2.4 omogoča uporabnikom, da v kadru lažje zajamejo več elementov. S pomočjo 2 MP makro kamere lahko uporabniki posnamejo tudi najmanjše podrobnosti in ‘oživijo’ majhne subjekte v izostrenem fokusu, medtem ko 2 MP globinska kamera zagotavlja izboljšano globino in podrobnosti, glavni subjekt fotografije pa lahko uporabniki posnamejo v načinu portretne fotografije.

Profesionalna funkcija za zaščito oči

HONOR 50 Lite je opremljen z zaslonom za zaščito oči s certifikatom TÜV Rheinland Low Blue Light (Hardware Solution) ki zmanjšuje delež škodljive modre svetlobe, zaradi katere se naše oči naprezajo in utrudijo. Tako uporabniku zagotavlja prijetno gledanje tudi pri daljšem času uporabe.

Dovolj prostora za shranjevanje vseh vaših datotek

HONOR 50 Lite premore 128 GB prostora za shranjevanje podatkov, kar je zadostna količina za vse potrebe uporabnikov. To pomeni, da lahko uporabniki na tem modelu shranijo več kot 11.000 skladb ali več kot 28.000 fotografij ali več kot 440 HD videoposnetkov.

HONOR 50 Lite je zasnovan za uporabnike, ki živijo s stilom, na voljo pa je v barvah Deep Sea Blue in Midnight Black.

Za več informacij obiščite spletno trgovino HONOR na www.hihonor.com


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Honor 50 HONOR telefoni Honor 50 Lite

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

HOUSING Co. d.o.o.

Verovškova ulica 55a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 40 40
Housing Co. d.o.o. je svetovalno in izobraževalno podjetje na področju informacijskih tehnologij. Njihova temeljna dejavnost je prenos znanj v druga podjetja. Kot partner Red Hat ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več
Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več