Računalništvo, telefonija
28.11.2019 10:53

Deli z drugimi:

Share

HOFER edini diskontni trgovec v Sloveniji s spletnim nakupom

.. HOFER Slovenija s posebno ponudbo ob prazniku nakupovanja, t.i. Črnem petku (Black Friday), zdaj omogoča tudi spletne nakupe na hoferdostava.si ..
HOFER edini diskontni trgovec v Sloveniji s spletnim nakupom
HOFER edini diskontni trgovec v Sloveniji s spletnim nakupom

Raznolik nabor predvsem tehničnih izdelkov, izdelkov za dom, belo tehniko ipd. bodo sproti osveževali in dopolnjevali, kupce pa bo navdušila tudi brezplačna dostava po Sloveniji.

Igričarski stol

Stol Trust Ryon je namenjen zvestim ljubiteljem iger. Je ergonomičen in oblikovan za ure udobnega igranja. Ob tem je seveda vrtljiv za 360 stopinj in ima možnost višinske nastavitve. Opremljen je z naslonoma za roki z udobnima blazinama. Ima tudi možnost nagiba hrbtišča in trpežna dvojna kolesca, da vam bo služil karseda dolgo. Na voljo je v črni ali rdeči barvi, izdelek ima 2-letno garancijo.

Robotski sesalnik

Pametni robotski sesalniki vam doma lahko prihranijo ogromno časa oziroma dela. Robotski sesalnik Xiaomi Roborock S50/S55 vas v tem pogledu ne bo razočaral. Za fer ceno ponuja veliko, saj je eden zanimivejših sesalnikov na trgu. Opremljen je s hitro brezžično povezavo Wi-Fi, ponaša pa se s sesalno močjo 2000 Pa in 12 senzorji, ultrazvočnim radarskim senzorjem, senzorjem za padce, žiroskopom in merilnikom pospeška. Ima tudi možnost mokrega čiščenja. Je sesalnik, ki v vsakem trenutku ve, kje je in kaj počne. Napolnjena baterija zadostuje za kar 2,5 ure sesanja, tako da tudi večji prostori ne bodo prevelik zalogaj zanj. Izdelek ima 1-letno garancijo.

LED televizor

FOX LED televizor z 99-cm oziroma 39-palčno diagonalo zaslona je prava naprava za vaš dom. Razvajal vas bo z ločljivostjo 1366×768 slikovnih pik, direct LED tehnologijo, dvema 8W zvočnikoma in vidnim kotom 178 stopinj. Ima še 3 HDMI priključke, USB, SCART, VGA, režo Sl+, izhod za slušalke ter koaksialni avdio izhod. Vsebino lahko snemate na USB ali HDD. Sodi v energijski razred A, tako da je tudi varčen. Izdelek ima 3-letno garancijo.

Pametni UHD televizor Sony

Če vam zgoraj opisan televizor ni dovolj, lahko izberete pametni UHD-televizor Sony s 138-cm oziroma 55-palčno diagonalo ločljivosti 3840 x 2160 slikovnih pik, ki premore tehnologijo 4K X-Reality PRO. Nameščen ima operacijski sistem Android 7.0, opremljen je še z dvema 10W zvočnikoma, omogoča spletno iskanje, USB snemanje, glasovno upravljanje, kompatibilen pa je tudi z Amazonovo Alexo in Googlovim asistentom. Pohvali se lahko s tehnologijo Bluetooth, WLAN, 4 HDMI priključki, 3 USB priključki, optičnim avdio izhodom, kompozitnim vhodom, izhodom za slušalke in režo Cl+. Izdelek ima 2-letno garancijo.

Pametna zapestnica

Zadnja v tokratni HOFER-jevi ponudbi je pametna zapestnica Samsung Galaxy Fit E. Podatke vam bo prikazovala na 18,9-mm zaslonu PMOLED z ločljivostjo 128 X 64 slikovnih pik. Nameščen ima operacijski sistem FreeRTOS, je tudi vodotesna (5ATM), opremljena z Bluetoothom, merilnikom pospeška, senzorjem srčnega utripa, ima pa še vrsto drugih funkcij. Baterija vam zagotavlja 6-7 dni običajne uporabe, težka pa je zgolj 15 gramov, tako da jo boste na roki komajda občutili. Pametna zapestnica Samsung Galaxy Fit E ima 1-letno garancijo. (P.R.)

Zgornji izdelki, z izjemo Pametne zapestnice, so na voljo prek nove HOFERjeve spletne trgovine. Izdelke lahko preprosto plačate in naročite prek hoferdostava.si in dostavljeni bodo v nekaj delovnih dneh. Na voljo so od 28. 11. 2019. Izdelke lahko plačate tudi v trgovini HOFER in jih po prejemu 16-mestne kode naročite prek spleta. Za pomoč pri naročilu in druga vprašanja se lahko obrnete na info@hofer.si ali 01 8346 600.


Prijavi napako v članku