Računalništvo, telefonija
16.02.2005 07:58
Posodobljeno 16 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Hevreka! – stičišče sodobnih tehnologij in storitev

Hevreka! je nova osrednja prireditev s področja informacijskih in telekomunikacijskih tehnologij, elektronike, avtomatike, digitalnih tehnologij, računalništva in drugih naprednih konvergenčnih tehnologij, ki jo pripravljata Infos d.o.o. Ljubljana in Gospodarsko razstavišče. Mednarodna prireditev, ki združuje in nadgrajuje nekdanje tradicionalne sejemske in sejemsko-izobraževalne prireditve Sodobna elektronika, Infos in Teleinfos, bo svoja vrata prvič odprla med 24. in 28. majem letos na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Napredna podjetja, ki želijo biti v toku dogajanja, lahko na odličen in učinkovit način predstavijo svoje nove storitve, rešitve, prednosti in ostale novosti tako slovenski kot tudi mednarodni javnosti. Ker je prireditev medijsko zelo dobro podprta, omogoča podjetjem vzpostavitev novih in utrditev starih vezi s poslovnimi partnerji in uporabniki njihovih izdelkov in storitev.

Podjetja se bodo lahko predstavila kot samostojni razstavljavci, lahko pa bodo nastopila znotraj številnih tematskih parkov, ki predstavljajo tehnološke rešitve na področju inteligentnega doma, e-učenja, inteligentnega delovnega prostora, e-dela, sveta mobilnosti, e-uprave, zabave in umetnosti. Novost na prireditvi je Hevreka! Telecenter, inovativen javni prostor za tehnološke in vsebinske predstavitve razstavljavcev. Med vodilnimi dogodki bodo Tehnološka in Poslovna konferenca ICT, konferenca Proizvodni informacijski sistemi, simpozij ISEP – inteligentni transportni sistemi, posvetovanje Sistemi energijsko varčne zgradbe ter konferenca Nove tehnologije in aplikacije v elektroniki. Na Hevreki! Se bodo odvijale okrogle mize, forumi in akademske razprave, poslovna in strokovna srečanja ter izbori in tekmovanja.


Prijavi napako v članku