Računalništvo, telefonija
14.09.2011 11:14

Deli z drugimi:

Share

Dual SIM Android

Podjetje Gigabyte vedno bolj prodira na trg mobilnih aparatov...
Dual SIM Android
Dual SIM Android

Si želite mobilni telefon z Android operacijskim sistemom? Imate več kot eno mobilno telefonsko številko? Imate pri sebi ves čas ali občasno več mobilnih aparatov? Si želite mobilni aparat na katerem bi lahko imeli dve telefonski številki?

V primeru, da ste na nekaj vprašanj zgoraj odgovorili z DA, potem je Gigabyte naredil pravo stvar za vas.

Izdali so namreč mobilni aparat Gigabyte GSmart G1315, ki se ponaša s kar nekaj odličnimi karakteristikami. Med drugim ga je možno uporabljati v omrežjih GSM/GPRS/EDGE in WCDMA/HSDPA. Ima zaslon velikosti 3.5” HVGA (kapacitativen) na dotik, 320 x 480 pikslov. Sam aparat je težak 118g (z baterijo) in velikosti: 113.5(V) x 61.3(Š) x 13.3(D) mm.

Aparat je eden redkih na trgu, ki uporablja baterijo Li-Poly 1260 mAh, s katero dosežete čas pogovora do 6.5 ur in vas čaka v pripravljenosti do 115 ur.

Kot vsi današnji telefoni ima tudi ta kamero z 5.0M pikslov ter 64 polifoničnim zvonenjem. Vstavite lahko tudi spominsko kartico MicroSD (do 32GB).

Pa še nekaj strojnih podatkov:

– Procesor: Qualcomm MSM7225-1@528 MHz
– Spomin: ROM 512MB / RAM 256MB
– Wi-Fi802.11 b/g
– Operacijski sistem:.Android2.2 (Froyo)
– GPS: GPS,A-GPS

Arc oblika ter enostavnih oblik se izjemno prilega vašemu obrazu. Eleganten statusni simbol, ki je hkrati zelo uporaben ima 3,5″ zaslon občutljiv na dotik.
Oster barvni kontrast z linijo loku (Arc) razkriva vizualen ritem, ki je odlično nameščen v vaši dlani.

Dual-SIM mobilni telefon G1315 ima v stanju pripravljenosti funkcijsko omogočeno stanje pripravljenosti dveh sim kartic sočasno, kar omogoča uporabnikom, ne samo uživajo v zabavi z aplikacijami ki jih prinaša operacijski sistem Android, ampak tudi upravljanje zasebnega in poslovnega življenja brez težav.

Integracija socialnih omrežij vam omogoča da ste “prijavljeni” v vsakem trenutku na vsakem mestu! Vedno in povsod! To v bistvu pomeni da lahko objavljate na socialnih omrežjih (po fotografiranju z G1315 in kopičenju teh datotek v spomin telefona, lahko uporabniki telefona le te fotografije naložite neposredno iz G1315 na Facebook, Twitter, itd, le z enim klikom dostopate do vseh spletnih stran kadarkoli in kjerkoli!).

Telefon ima prav tako vgrajen hiter, odziven ter zmogljiv spletni brskljalnik in še nekaj drugih uporabnih aplikaciji oziroma programov.

Razen tega lahko s tem aparatom in operacijskim sistemom delite brezžično omrežje.
Android OS 2.2 ima na novo dodano opcijo deljenja brezžičnega omrežja. Tako se lahko telefon uporablja kot usmerjevalnik (AP), uporabo Wi-Fi pa povezuje z več brezžičnimi napravavmi širokopasovnega internetnega omrežja v istem času.

Narocila in vec o artiklu: http://simali.si/shop/artikel.php?id_art=47 ali na mail info (at) simali.si

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Simali d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Simali d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Simali d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku