Računalništvo, telefonija
23.06.2021 10:00
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

GrillEye® Max – postavi se ob bok največjim žar mojstrom

Uporaba pametnih termometrov za peko na žaru ni pametna samo zaradi vašega zdravja. Uporaba termometra za meso dejansko pripomore k boljšemu okusu vaših jedi.
GrillEye® Max vas osvobodi, saj vam ni treba bedeti nad mesom in skrbeti, ali bo premalo ali preveč zapečeno.
GrillEye® Max vas osvobodi, saj vam ni treba bedeti nad mesom in skrbeti, ali bo premalo ali preveč zapečeno.

»Je že končano?« je vprašanje, ki si ga zagotovo večkrat zastavite med kuhanjem ali pečenjem na žaru. Sedaj imate popolno orodje, da prenehate z ugibanjem in natančno ugotovite temperaturo vaše jedi. Vsakič, ko ste si rekli »bom pustil še nekaj minut«, ste mesu odvzeli tiste ključne sokove in ostalo vam je samo še suho meso. Največji greh, ki ga lahko storite pa je seciranje mesa, da ugotovite, ali je notranjost še surova. Orodje, ki ga potrebuje vsak kuharski mojster, je pametni termometer za meso.

Če želite postati mojster za peko na žaru, ne nasedajte »nasvetom« strokovnjakov, ki trdijo, da imajo naravni talent za ocenjevanje mesa. Pri ugibanju temperature ne gre za naravni talent, ampak za uporabo razpoložljivih orodij. Zakaj ne bi izkoristili napredka tehnologije in uporabili pametnega termometra, da bi v trenutku izvedeli, ali je vaše meso pečeno do popolnosti.

Kako speči popoln kos mesa?

Ste gurman in imate radi svoje meso še skoraj surovo? Ne glede na osebni okus uživanja mesa, vam bo pametni Wi-Fi termometer za peko na žaru GrillEye® Max vsakič pomagal ujeti popolno temperaturo. Odlikuje ga izjemna natančnost do 0,1°C in pametna tehnologija, ki vas bo obvestila, ko je hrana pripravljena, tudi če ste na drugi strani hiše. Pametni termometer, ki deluje preko Wi-Fi povezave, enostavno povežite s telefonom prek aplikacije GrillEye® Hyperion. Podatki se shranjujejo v oblaku, kar pomeni, da boste kjer koli in kadar koli imeli vpogled v dogajanje na žaru ali v kuhinji. GrillEye® Max vas osvobodi, saj vam ni treba bedeti nad mesom in skrbeti, da bo premalo ali preveč zapečeno. Medtem ko se meso peče do popolnosti, lahko vi čas porabite za druženje s prijatelji in družino.

Da gre res za pameten termometer, priča funkcija »Sessions«, ki si zapomni poteke kuhanja. Ste že kdaj spekli popolno pečenko in niste vedeli, kako vam je to uspelo? Funkcija Sessions zabeleži vsak korak, ki ga naredite s termometrom GrillEye® Max, ne glede na to, ali gre za prednastavljeno temperaturo ali časovnik. Zabeležene korake lahko kadarkoli poimenujete ali izbrišete preko priložene aplikacije Hyperion.

Na žaru je lahko vsaka sekunda za meso usodna. Mejo med premalo pečenim, prepečenim in popolnim mesom lahko hitro narobe ocenimo. Za natančnost meritev poskrbijo GrillEye® Iris sonde, ki jih lahko priključite na eno izmed 8 vrat termometra. Tako lahko vsak posamezen kos mesa spečete do želene temperature vsakega gosta. Iris sonde so FDA certificirane in dosežejo laboratorijsko natančnost do 0,1°C v pičlih 2 sekundah.

Če radi zabavate prijatelje, boste zagotovo izkoristili vse prednosti GrillEye® Max pametnega termometra:

  • spremljanje hrane, medtem ko opravljate druga opravila,
  • preprost dostop do informacij o ustreznih temperaturah prek povezane aplikacije,
  • prenosljivost za katero koli kuharsko delo znotraj ali zunaj hiše,
  • digitalna natančnost,
  • možnost spremljanja temperature posameznih kosov mesa.

Vsi podatki v vašem žepu

GrillEye® Max deluje vzajemno z aplikacijo GrillEye® Hyperion, s katero se boste seznanili s popolnoma novo izkušnjo pečenja na žaru in dimljenjem mesa. Aplikacija ne potrebuje predhodnega znanja in je primerna tako za začetnike kot tudi za izkušene žar mojstre. Aplikacijo lahko snamete z uradne Google ali Apple trgovine. Čarovnik za namestitev vas vodi skozi celoten proces, prednastavitve pa vam svetujejo pri postavitvi sond za iskanje popolne temperature mesa. Mojstri žara lahko aplikacijo Hyperion popolnoma prilagodijo svojim veščinam in tako v celoti prevzamejo vajeti nad žarom.

Kuhanje je postalo enostavno in brezskrbno. Več o pametnem termometru GrillEye® Max na spletni strani grilleye.si (P.R.)


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Fakulteta za uporabne družbene študije (FUDŠ)

Gregorčičeva ulica 19, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 907 34 61
Fakulteta za uporabne družbene študije v Novi Gorici (FUDŠ) je bila kot samostojen zasebni visokošolski zavod ustanovljena leta 2006. Na fakulteti se izvajajo študijski programi ... Več
Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več
Zlati partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več
Zlati partner

ANNI d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 580 08 00
Podjetje Anni, d. o. o., je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že praktično od samega začetka. Brez pretirane hvale lahko rečemo, da svoje delo opravljajo dobro, saj ... Več