Življenjski slog
19.06.2024 14:45

Deli z drugimi:

Share

Gravirni stroj Swiitol E24 Pro za zgolj 395 €

Laserski graverji so postali nepogrešljivo orodje v sodobni proizvodnji in obdelavi materialov, saj omogočajo natančno in hitro graviranje na različne površine. Te naprave uporabljajo lasersko tehnologijo za ustvarjanje trajnih oznak, vzorcev in besedil na materialih, kot so kovina, les, plastika, steklo in usnje. Z njihovo pomočjo je mogoče izdelovati personalizirane izdelke, tehnične komponente, dekorativne predmete in še veliko več.

Na spletni strani www.cafago.com lahko dobite laserski gravirni stroj Swiitol E24 Pro po akcijski ceni 395 €. Pri nakupu morate vnesti akcijsko kodo SWKF3.

Glavne značilnosti

Swiitol E24 Pro je zgrajen iz aluminijeve zlitine, kar zagotavlja trdnost in dolgo življenjsko dobo, hkrati pa omogoča takojšnjo uporabo brez potrebe po sestavljanju. To pomeni, da lahko uporabniki brez zamud začnejo z delom, kar je še posebej pomembno v dinamičnih okoljih. Napredna tehnologija pakiranja modrega laserja druge generacije in tehnologija stisnjenega žarišča omogočata Swiitol E24 Pro graviranje in rezanje z izjemno natančnostjo. Zmožnost rezanja 17mm debelega basswooda ali 15mm debelega črnega akrila odpira vrata številnim aplikacijam, od prototipiranja do izdelave končnih izdelkov. Zmožnost neposrednega graviranja na nerjaveče jeklo, keramiko in steklo širi obseg uporabnosti naprave v številne industrije.

Stabilnost in hitrost sta ključna za natančno graviranje, in Swiitol E24 Pro se ponaša z izjemno stabilnostjo pri visokih hitrostih, kar zagotavlja brezhibne rezultate tudi pri najzahtevnejših projektih. Integrirana rdeča svetloba za pozicioniranje in vgrajen sistem za preprečevanje zamašitve laserja sta le dva izmed mnogih premišljenih dodatkov, ki uporabnikom olajšajo delo. Z novim 32-bitnim matičnim sistemom, ki omogoča hitrejšo obdelavo podatkov, in mobilno aplikacijo BURNLAB, Swiitol E24 Pro prinaša sodobno uporabniško izkušnjo, ki je prilagodljiva potrebam uporabnika. Dodatno, široka združljivost z različnimi programskimi orodji in operacijskimi sistemi zagotavlja, da bo naprava kompatibilna z obstoječimi delovnimi tokovi.

Varnostni vidiki, kot so gumb za nujno ustavitev, preklopna stikala in omejevalna stikala, poudarjajo zavezanost k varnosti uporabnika, medtem ko nov dizajn za zaščito oči zmanjšuje potrebo po zaščitnih očalih. Swiitol E24 Pro ni zgolj gravirni stroj; je vrhunsko orodje, ki omogoča ustvarjalcem, da svoje vizije uresničijo z neprimerljivo natančnostjo in učinkovitostjo. Njegova vsestranskost in napredne funkcije ga uvrščajo med prednje izbire za vse, od industrijskih do domačih uporabnikov, ki želijo raziskovati meje svoje kreativnosti.

Več pa na www.cafago.com.


Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Cafago.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več
Zlati partner

Brown Bear Team (BBT)

Gmajna 16, 1236 Trzin, Tel: 01 5622665
POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti ... Več
Zlati partner

EPSON

, ,

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več