Avtomoto
Življenjski slog
23.04.2022 09:25

Deli z drugimi:

Share

Poceni kolesarski števec, ki meri tudi GPS lokacijo

Ljudje po naravi radi prilagajajo svoje najljubše predmete. Računalnike se opremlja z dodatnimi RGB lučkami, s katerimi ustvarjamo različne slikovne učinke znotraj računalniškega ohišja. Tudi avtomobile, tako znotraj kot zunaj, radi opremimo z nečim unikatnem, kar pooseblja našo identiteto. Klasična in električna kolesa niso izjema. Na pohodu po spletu smo pri spletnem prodajalcu TomTop na TEJ POVEZAVI naleteli na GPS kolesarski števec, ki obljublja kar nekaj priročnih funkcij za izredno ugodno ceno 45,06 €. Če pa uporabite še akcijsko kodo TFCYCPLUS, se ta zniža na 36,26 €.

Cycplus M2 GPS kolesarski števec: ključne značilnosti

Gre za brezžični GPS kolesarski števec. Z uporabo visoko zmogljivega GPS čipa in 4 satelitskih sistemov za določanje položaja je zagotovljen učinkovit sprejem signalov, kar pomaga skrajšati čas pozicioniranja in hkrati izboljša natančnost.

2,5-palični zaslon z visoko jasnostjo, z osvetlitvijo ozadja in zaščito pred bleščanje, omogoča enostaven, hiter in jasen pregled informacij na zaslonu, bodisi podnevi ali ponoči. Vgrajena baterija velike zmogljivosti 1000 mAh ima privzeto nizko porabo energije. Eno polnjenje je dovolj za več kot 30 ur uporabe, kar pomeni, da vas pri dolgi vožnji ni potrebno skrbeti o pomanjkanju baterije.

Brezžični GPS kolesarski števec podpira protokol ANT in lahko brezžično poveže zunanje senzorje za zajem bogatih podatkov, kot so hitrost, srčni utrip, kadenca, moč, kilometrina, nadmorska višina, temperatura in podobno.

Podpira tudi sinhronizacijo podatkov s povezavo z aplikacijo preko Bluetooth. Lahko poveže račun Strava z aplikacijo in samodejno sinhronizirate podatke s tem računom. Z vgrajenim 16M pomnilnikom lahko kolesarski števec shrani približno 3000 kilometrov ali 150 ur podatkov vožnje. Okrogla oblika števca je moderna in se obenem lepo uskladi z ostalim kolesom. Kolesarski števec ima tudi IPX6 vodoodporno zaščito, tako da so tudi deževni dnevi mala malica za najbolj zagrizene kolesarje.

Za še več informacij kliknite na TO POVEZAVO. Spletni prodajalec vam števec pošlje iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več
Zlati partner

RAČUNALNIŠKI MUZEJ

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,