Telefoni
13.04.2021 07:52
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Google zagotovil, da bo novi Pixel 5a na voljo letos

Novi Google Pixel 5a naj bi bil naprodaj le v ZDA in na Japonskem.
Novi Google Pixel 5a naj bi bil naprodaj le v ZDA in na Japonskem.

Na spletu se že dalj časa širijo govorice, da naj bi inženirji podjetja Google pripravljali dostojnega naslednika pametnega mobilnega telefona Pixel 4a. Gre za model Pixel 5a, ki bo tako kot novejši model Pixel 4a 5G nudil podporo za mobilna omrežja 5G. Če gre verjeti spletnim govoricam, bo novost opremljena s 15,7-centimetrskim oziroma 6,2-palčnim zaslonom visoke ločljivosti, dvema fotoaparatoma, dvema zvočnikoma in celo 3,5-milimetrskim vhodom za slušalke, kar je v današnjih časih pri telefonih že prava redkost.

V zadnjem času pa se na spletu širijo govorice, da se bo podjetje Google odpovedalo pričetku prodaje novega pametnega mobilnega telefona Pixel 5a. Ključen razlog za to naj bi bilo pomanjkanje elektronskih komponent. Kljub temu so pri Googlu naznanili, da bomo novi pametni telefon Pixel 5a zagotovo dočakali še letos.

Pixla 5a pa po vsej verjetnosti ne bo mogoče kupiti v vseh državah, kjer je danes mogoče kupiti model Pixel 4a. Sprva naj bi bil naprodaj zgolj v Združenih državah Amerike in na Kitajskem. Več informacij o težko pričakovanem telefonu Google Pixel 5a bo znanih v prihodnjih tednih.

Vas zanima več iz te teme?
Google telefoni Google

Prijavi napako v članku