Računalništvo, telefonija
21.01.2020 13:04
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Globalna različica pametne ure Xiaomi Haylou LS01 za manj kot 25 evrov

Globalna pametna ročna ura Xiaomi Haylou LS01 za manj kot 25 evrov!
Globalna pametna ročna ura Xiaomi Haylou LS01 za manj kot 25 evrov!

Pri spletnem trgovcu Cafago so nas tokrat prijetno presenetili z akcijsko prodajo pametne ročne ure Xiaomi Haylou LS01, saj je ta lahko naša že za zgolj 24,99 evrov. Akcijska prodaja nadvse zanimive pametne ročne ure je na voljo do konca januarja, zato z nakupom nikakor ne gre odlašati. Še posebej če upoštevamo dejstvo, da so stroški pošiljanja v Slovenijo povsem brezplačni.

Pametno ročno uro Xiaomi Haylou LS01 odlikuje odlična izdelava in inteligentna tehnologija ter je celo vodotesna (standard IP68). Ura prikazuje čas preko zaslona s 3,3-centimetrsko oziroma 1,3-palčno diagonalo in ločljivostjo 240 x 240 slikovnih točk, spremlja vaše gibanje v realnem času ter sledi vašim dnevnim aktivnostim in vadbi. Ponoči spremlja vaše spanje in vam nato ponudi samodejno analizo, vse pa se lahko prikaže na zaslonu telefona, kar bo zagotovo marsikomu popestrilo njegov vsakdan in mu ponudilo nadvse zanimive podatke.

Pametna ročna ura kompaktne oblike Xiaomi Haylou LS01 seveda nudi pregled tudi nad prejetimi telefonskimi klici in sporočili (če je povezana s pametnim mobilnim teflonom preko povezave Bluetooth), tako da nikoli ne boste zamudili pomembnih zadev. Ura je seveda združljiva z mobilnimi operacijskimi sistemi Android in iOS. Vgrajena baterija kapacitete 210 miliamper ur pa pametni ročni uri Xiaomi Haylou LS01 zagotavlja do kar 14 dni avtonomije delovanja v pripravljenosti.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku