Telefoni
30.08.2013 07:17

Deli z drugimi:

Share

Gigantski mobilnik HTC One Max z bralnikom prstnih odtisov?

Spletna stran ePrice je pred kratkim razkrila, da bo mobilnik HTC One Max opremljen celo z bralnikom prstih odtisov in podporo za sočasno uporabo dveh telefonskih kartic SIM. Novost naj bi ponujala tudi možnost sočasnega zajemanja videoposnetkov z dvema kamerama.
Pametni mobilni telefon HTC One Max bo namenjen najzahtevnejšim uporabnikom!
Pametni mobilni telefon HTC One Max bo namenjen najzahtevnejšim uporabnikom!

Pred kratkim so se na svetovnem spletu pojavile govorice, da naj bi podjetje HTC na letošnji septembrski konferenci IFA 2013 javnosti razkrilo gigantski pametni mobilni telefon s prodajnim imenom One Max (razvojna oznaka T6). Iz doslej razkritih podatkov je znano, da bo novost po vsej verjetnosti opremljena s 5,9-palčnim (15-centimetrskim) zaslonom ločljivosti 1.920 x 1.080 slikovnih točk, za preračunavanje podatkov pa naj bi bil zadolžen 4-jedrni procesor Qualcomm Snapdragon 800 frekvence 2,3-gigahercev. Preostala strojna oprema pa naj bi vključevala še dva gigabajta sistemskega pomnilnika, vgrajeni pomnilnik s 16 gigabajti prostora, zvočniški sistem BoomSound, digitalni fotoaparat z optičnim stabilizatorjem slike in kakovostno spletno kamero ločljivosti 2,1 milijona točk.

Kitajska spletna stran ePrice pa je pred kratkim še razkrila, da bo gigantski pametni mobilni telefon HTC One Max opremljen celo z bralnikom prstih odtisov (ta bo postavljen na hrbtno stran ohišja) in podporo za sočasno uporabo dveh telefonskih kartic SIM. Novost naj bi ponujala tudi možnost sočasnega zajemanja videoposnetkov z dvema kamerama, kot to danes že omogočata mobilnika LG Optimus G Pro in Samsung Galaxy S4. Prvi kupci bodo gigantski pametni mobilni telefon HTC One Max po vsej verjetnosti prejeli že konec oktobra, na njem pa bo nameščen operacijski sistem Android 4.3 Jelly Bean.


Prijavi napako v članku