Igre
11.08.2010 06:34
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Gibljivi igričarski stol X-Dream Gyroxus

Igričarski stol X-Dream Gyroxus je več kot odličen pripomoček za igranje letalskih simulacij ali iger z avtomobili.
Igričarski stol X-Dream Gyroxus je več kot odličen pripomoček za igranje letalskih simulacij ali iger z avtomobili.

Se med igranjem računalniških iger neprestano naslanjate na stol? Če je temu tako, vam je igričarski stol X-Dream Gyroxus pisan na kožo. Gre za namenski stol, ki se giblje v vse smeri in nudi povsem novo igričarsko izkušnjo. Igričarski stol premikamo zgolj s težo telesa in je kot nalašč predvsem za igranje letalskih simulacij ali iger z avtomobili.

Za uporabo igričarskega stola X-Dream Gyroxus ne potrebujemo namenskih gonilnikov. Z igralno konzolo Sony PlayStation 3 ga enostavno povežemo preko brezžične povezave. Novost meri 67 x 120 x 78 centimetrov in tehta slabih 19 kilogramov. Igričarski stol X-Dream Gyroxus je primeren za igričarje starejše od 12 let, ima povsem nastavljiv sedež in lahko zdrži obremenitev do 130 kilogramov. Več informacij o novincu je na voljo na spletnem naslovu http://www.boysstuff.co.uk/.

Večnamenskemu in všečnemu igričarskemu stolu X-Dream Gyroxus za igralno konzolo Sony PlayStation 3 lahko štejemo v slabost le njegovo maloprodajno ceno. Za nakup novinca je namreč trgovcem na Otoku potrebno odšteti kar preračunanih 480 evrov. Poleg tega ga še ni mogoče naročiti v Slovenijo.


Prijavi napako v članku