Igre
27.02.2011 16:02
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

“Gears of War 3” prejel uraden datum izida!

Izid igre "Gears of War 3" prestavljen!
Izid igre "Gears of War 3" prestavljen!

Brez cmoka v grlu lahko rečemo, da je “Gears of War 3″ ena izmed najbolj pričakovanih iger letošnjega leta, toda še vedno ostaja vprašanje, kdaj bodo avtorji igro končno poslali na prodajne police. Sprva so načrtovali izid igre konec letošnje pomladi, nakar je bil izid igre prestavljen na jesen.

Toda, po več mesecih negotovosti, je iz studia Epic Games končno prišla novica, da bo tretji in tudi zadnji del trilogije “Gears of War” prispel na prodajne police že 20. septembra. Igra bo seveda izdana ekskluzivno za Xbox 360.

Če obnovimo: “Gears of War 3” se bo zgodbovno odvijal 18 mesecev po dogodkih iz predhodnika, kjer bomo postavljeni pred novo grožnjo, ki tokrat prihaja izpod površja zemlje. V enoigralnem načinu bo predstavljena tudi možnost igranja v sodelovalnem (co-op) načinu, omejenem na največ štiri igričarje.

Igričarjem bo prav tako na voljo nekaj novih orožij, kot so The Bayonet Charge, The Sawed-off Shotgun, The Incendiary Grenade in The Digger Launcher, obenem pa bo na voljo še nekaj izboljšav že poznanih orožij.


Prijavi napako v članku