Igre
20.03.2010 14:13
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Gears of War 3 aprila 2011?

Od tretjega dela igre Gears of War se pričakuje veliko.
Od tretjega dela igre Gears of War se pričakuje veliko.

Verjetno ni zagrizenega igričarja, ki ne bi poznal prvega in drugega dela serije Gears of War, ki je velika uspešnica razvijalca Epic Games. Serija je bila zamišljena kot trilogija, zato se številni sprašujejo, kdaj bo zadnji del ugledal prodajne police. Če gre verjeti britanski reviji Edge, naj bi težko pričakovani tretji del lahko kupili meseca aprila prihodnje leto.

Sprva je bilo mišljeno, da bo igra izšla ob koncu letošnjega leta, a naj se to ne bi zgodilo. Pomemben razlog za kasnejši datum naj bi bil po besedah revije Edge prihod Microsoftovega novega načina igranja iger, poimenovanega Project Natal. Ta bo namreč ob koncu leta verjetno premamil kar precej kupcev, kar bi lahko pomenilo slabšo prodajo igre Gears of War 3. Na omenjeni nov način igranja iger sicer Microsoft veliko stavi. Dosedanji pripomočki, kot so igralni plošček, miška in tipkovnica, s prihodom tega načina igranja ne bodo več potrebni, kajti igre bomo lahko igrali kar s pomočjo telesnih gibov ter glasu.

Čeprav se igre najbolj prodajajo v zaključku leta, pa bi se igra Gears of War 3 kljub prihodu na prodajne police meseca aprila najverjetneje dobro prodajala. Omenjeni mesec je izšla tudi igra Grand Theft Auto IV, ki se je prodajala kot vroče žemljice, in ne dvomimo, da nekaj podobnega ne bi uspelo tudi Epic Gamesu.

Več o igri Gears of War 3 bomo najverjetneje lahko izvedeli na prihajajočem igričarskem sejmu Electronic Entertainment Expo (E3), ki bo potekal od 15. do 17. junija v Las Angelesu.


Prijavi napako v članku