Računalništvo, telefonija
30.01.2019 08:55
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Gartner imenoval podjetje INFINIDAT med “liderje”

NFINIDAT je podjetje Gartner Inc. imenovalo v kvadrant "Leader" v letnem poročilu "2018 Magic Quadrant for General-Purpose Disk Arrays".
NFINIDAT je podjetje Gartner Inc. imenovalo v kvadrant "Leader" v letnem poročilu "2018 Magic Quadrant for General-Purpose Disk Arrays".

INFINIDAT, vodilni neodvisni ponudnik rešitev na področju infrastrukture shranjevanja podatkov za podjetja, je pred kratkim naznanil, da ga je podjetje Gartner Inc. imenovalo v kvadrant “Leader” v letnem poročilu “2018 Magic Quadrant for General-Purpose Disk Arrays“. Gartnerjevi analitiki so za leto 2018 prepoznali INFINIDAT kot podnudnika s celovito vizijo in sposobnostjo izvrševanja. INFINIDAT se je pomaknil višje na osi “Completeness of Vision” (“celovitost vizije”) in prav tako na osi “Ablity to Execute” (“sposobnost izvrševanja”), s čimer se je prebil v kvandrant “Leaders”.

Glede na Gartnerjevo raziskovalno metodo so podjetja, ki so uvrščena v dotični kvadrant, dobro pozicionirana za prihodnost, obenem pa danes dosegajo dobro poslovanje glede na postavljeno vizijo. Podjetje INFINIDAT se je med drugim izkazalo tudi pri ocenah Gartner Peer Insights, kjer je prejelo 136 ocen – povprečna ocena je bila 4.9 na lestvici do 5.

S čim se ukvarja INFINIDAT?

INFINIDAT z uporabo strojnega učenja in pripadajočih algoritmov prisega na pristop z rešitvami programske opreme, ki iz “low-cost” strojne opreme izvleče visoko učinkovitost in zanesljivost delovanja. Za primerjavo lahko povemo, da tradicionalna podjetja in njihovi sistemi za shranjevanje podatkov delujejo na principu dragih “flash” medijev, s katerimi izboljšujejo učinkovitost delovanja. INFINIDAT z razvojem in posodobitvijo vsakdanje programske opreme v svoji produktni liniji ponuja rešitve na področjih “globokega učenja”, poslovne kontinuitete in oblačne agilnosti. Podjetjem, ki si želijo pospešiti digitalno transformacijo in znižati stroške IT infrastrukture, ponuja rešitve na področjih zastaranja opreme, pomanjkanja diskovnih kapacitet in pri težavah varnosti in skladnosti.

“Strankam smo hvaležni predvsem za to, ker prepoznavajo vlogo, ki jo igrajo sistemi podatkovnih središč pri omogočanju digitalne transformacije in pri konkurečnih prednostih. Kot “Leader” v tej kategoriji bomo še naprej skrbeli, da bodo naše stranke dobile najboljšo učinkovitost delovanja in najbolj zanesljive shranjevalne rešitve. Vse to bo in že je na voljo po precej bolj ugodni ceni kot pri nekaterih drugih ponudnikih”, je povedal Moshe Yanai, glavni izvršni direktor podjetja INFINIDAT. “Menimo, da je ob tem Gartnerjevem priznanju in uvrstitvi – ob dodani podpori naših strank – jasno, da resnično definiramo prihodnost ogromnega trga”, je še dodal.

Več o proizvodih podjetja INFINIDAT najdete na spletni strani www.asbis.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ASBIS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ASBIS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Logotip zastopnika

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ASBIS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku