Računalništvo, telefonija
22.11.2013 12:05

Deli z drugimi:

Share

Garmin® in Volvo Penta prejela nagrado DAME Design Award za Glass Cockpit

Garmin International Inc., enota Garmin Ltd. (NASDAQ: GRMN), globalno vodilni v satelitski navigaciji, najavlja prestižno DAME Design Award na svetovnem sejmu navtične opreme v kategoriji navtične elektronike, in sicer v povezavi z Volvo Penta na Volvo Penta Glass Cockpit-u. DAME Design Award podeljujejo na sejmu METS za najboljšo in najbolj trendovsko novo navtično ter dodatno opremo v industriji.
Garmin® in Volvo Penta prejela nagrado DAME Design Award za Glass Cockpit
Garmin® in Volvo Penta prejela nagrado DAME Design Award za Glass Cockpit

“V čast nam je deliti DAME Design Award z Volvo Penta za Volvo Penta Glass Cockpit,” je dejal Dan Bartel, podpredsednik svetovne prodaje. “Garmin je poznan po izdelavi uporabniku prijaznih naprav in Volvo Penta ima bogato zgodovino inovativne tehnologije v navtični industriji. Kot rezultat našega sodelovanja, Glass Cockpit narekuje kako je vožnja s plovilom in navigiranje enostavnejše kot kadarkoli prej.”

Za letošnje nominacije je bilo prijavljenih več kot 100 izdelkov v sedmih različnih kategorijah in ocenjevano na podlagi celotnega dizajna, kakovosti izdelave, oblikovne kvalitete, izvirnosti, ergonomije in razmerja med ceno ter kakovostjo. Volvo Penta Glass Cockpit je zmagal v kategoriji navtične elektronike in pripadajoče navtične programske opreme.

Prav tako je častno nagrado DAME Design Award prejel Garmin quatix™, prva GPS-ura oblikovana za navdušene mornarje, s plovili na jadro ali motorni pogon. quatix zagotavlja najbolj ključne navtične funkcije ter celovito navigiranje in jadralne sposobnosti, vse na udobju zapestja.

Na podlagi sodelovanja z Volvo Penta, popolnoma integriran Glass Cockpit prikazuje kontrolo in spremlja zmogljivosti skupaj z navigacijo, podatki motorja, opozorili, alarmi in drugimi informacijami. S popolno EVC funkcionalnostjo lahko navtik nadzoruje “Dynamic Positioning”, sistem Interceptor ter avtopilot, neposredno z zaslona. Za več informacij o Volvo Penta Glass Cockpit obiščite www.volvopenta.com/glasscockpit.

Volvo Penta Glass Cockpit je predstavljen na sejmu METS.

Garmin, navtični segment je vodilni ponudnik opreme za navigacijo in komunikacijo na drobno ter OEM stranke. Garmin vključuje industrijsko najbolj prefinjeno paleto navtičnih ploterjev, multi -funkcijskih zaslonov na dotik, sonarjev visoke ločljivosti, radarjev, avtopilotov, kartografijo visoke ločljivosti, merilnih inštrumentov za plovbo ter proizvodov in storitev, ki so znani po inovacijah, zanesljivosti in preprosti uporabi.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GARMIN d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GARMIN d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Pridružite se GARMIN SLOVENIJA na družabnem omrežju Facebook!

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GARMIN d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640
Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več
Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več