Igre
31.08.2011 13:35
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

GAOP ekskluzivno za madžarski trg

MitaxPro je s podpisom pogodbe postal ekskluzivni distributer in integrator GOAP-ovih rešitev na madžarskem trgu.
MitaxPro je s podpisom pogodbe postal ekskluzivni distributer in integrator GOAP-ovih rešitev na madžarskem trgu.

MitaxPro je s podpisom pogodbe postal ekskluzivni distributer in integrator GOAP-ovih rešitev na madžarskem trgu. Podjetje bo svojo ponudbo obogatilo z GOAP-ovimi visokotehnološkimi produkti in rešitvami blagovne znamke NETIC, za potrebe avtomatizacije sistemov v hotelih, stanovanjskih in poslovnih objektih.

Mitax je bil ustanovljen leta 1994 kot podjetje, ki se ukvarja z inštalacijo videonadzornih sistemov. Po nekaj letih je podjetje na madžarskem trgu zaznalo tržno nišo – pomanjkanje profesionalnih distributerjev zgoraj omenjenih sistemov. Tako so razširili njihovo dejavnost na trženje videonadzornih sistemov svetovno znanih blagovnih znamk kot so Sony, Samsung, Videotec. Njihova poslovna politika temelji na tem, da izdelke uvažajo neposredno od proizvajalcev, s čimer zagotavljajo visoko kakovost storitev.

Od leta 2001 dalje je podjetje razširilo obseg dejavnosti na inštalacijo nizkonapetostnih sistemov kot so alarmiranje, kontrola pristopa, telefonija, LAN omrežje, domofonija itd.

Podjetje MitaxPro je danes zelo prepoznavno na madžarskem. Podjetje nudi popolno storitev od projektiranja do montaže, zagona in vzdrževanja nizkonapetostnih sistemov. Ena njihovih glavnih prednosti je ta, da ponudbo prilagodijo željam in potrebam kupca, za katerega razvijejo edinstveno rešitev. Primer takih rešitev: lasten sistem prepoznavanja registerskih tablic avtomobilov, meritve porabe električne energije na daljavo itd.


Prijavi napako v članku