Računalništvo, telefonija
24.06.2008 10:03
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

FMC zaključil projekt v rekordnem času

Podjetje FMC, del skupine FMC Group, se je pohvalilo, da je v rekordnem času zasnovalo in izvedlo celovit projekt namestitve informacijskega sistema za turistično agencijo Panoramic Travel in vzpostavitev spletnega mesta www.panoramic-travel.si. V samo treh tednih so strokovnjaki družbe v podjetju posodobili IT sistem, ki bo omogočal bolj kakovostno izvajanje storitev, poleg računalnikov in strežnikov pa so vzpostavili tudi centralni nadzorni sistem, ki temelji na operacijskem sistemu Linux.

Projekt je bil izveden v sodelovanju s strokovnjaki podjetja Tuš Telekom, ki so zagotovili priklop optike in IP telefonije ter podjetja PROGMBH, ki je omogočilo dostop do spletnih vsebin. V okviru projekta je bilo vzpostavljeno tudi spletno mesto www.panoramic-travel.si, na katerem se nahajajo številne informacije in predstavitev obsežne ponudbe, ki jo turistična agencija ponuja tujim turistom.

Turistična agencija Panoramic Travel je skupaj s posodobitvijo IT sistema, v okviru svoje filozofije, ki izraža njeno odprtost in nove ideje, zamenjala tudi poslovne prostore – ti se sedaj nahajajo v Stegnah. Specializirana je predvsem za turistične oglede z avtobusi v jugovzhodni in srednji Evropi, partnerjem iz vsega sveta pa ponuja velik nabor turističnih storitev. Njihova konkurenčna prednost je osredotočanje na turiste, ki prihajajo iz Izraela, z azijskih trgov, predvsem iz Japonske ter iz ZDA. Turistična agencija je članica Združenja turističnih agencij Slovenije (ZTAS) in Združenja turističnih agencij Japonske (JATA).


Prijavi napako v članku