Računalništvo, telefonija
23.10.2016 15:59

Deli z drugimi:

Share

Facebook Messenger za Windows 10 z novo možnostjo, ki jo boste takoj vzljubili!

Facebook Messenger za Windows 10 sedaj omogoča še glasovne in video klice!
Facebook Messenger za Windows 10 sedaj omogoča še glasovne in video klice!

Spletna klepetalnica Facebook Messenger je med uporabniki spleta vse bolj priljubljena, zato ji priljubljeno družbeno omrežje dodaja nove možnosti kot za stavo. Nova možnost pa bo zagotovo razveselila tiste, ki radi klepetajo. Novi Facebook Messenger za operacijski sistem Windows 10 namreč uporabnikom ponuja možnost opravljanja tako avdio kot video pogovorov. To pomeni, da za opravljanje klicev in video pogovorov ne bo potrebno več odpirati spletnega brskalnika.

Za začetek avdio ali video pogovorov z novo aplikacijo Facebook Messenger za Windows 10 zadošča, da kliknemo na osebo z zelenim krogcem in pričnemo s pogovorom. Če nove možnosti še ni na voljo, nič za to, saj bo novost vsem uporabnikom na voljo v naslednji nekaj tednov. Ko bo nova možnost na voljo, boste v aplikaciji zasledili obvestilo, v kolikor boste zgrešili klic ali pa boste imeli možnost pustiti glasovno sporočilo uporabniku, ki ni dosegljiv. Poleg tega imamo tu možnost še izbire spletne kamere, ki jo želimo uporabljati, opravljati glasovne klice z večjim številom uporabnikov in snemati glasovne klice, snemanje videoklicev pa vsaj zaenkrat žal še ni mogoče.

Pri tem velja še omeniti, da je podjetje Facebook možnost opravljanja videoklicev omogočil tudi uporabnikom mobilne aplikacije Windows Phone. Ker je ta možnost še vedno v poskusni fazi trenutno še ni znano, kdaj bo ta na voljo še za »običajne« uporabnike.


Prijavi napako v članku