Računalništvo, telefonija
17.06.2016 07:49

Deli z drugimi:

Share

Facebook Messenger z novo super skrito igro

Preprosta igra nogometa v spletni klepetalnici Facebook Messenger vas bo zagotovo takoj prevzela!
Preprosta igra nogometa v spletni klepetalnici Facebook Messenger vas bo zagotovo takoj prevzela!

Spletna klepetalnica Facebook Messenger je med uporabniki spleta vse bolj priljubljena, zato ji priljubljeno družbeno omrežje dodaja nove možnosti kot za stavo. Nova možnost pa bo zagotovo razveselila tiste, ki si radi krajšajo čas z igranjem nogometa. Inženirji podjetja Facebook so namreč za priložnost evropskega prvenstva v nogometu v spletno klepetalnico »skrili« igro nogometa, ki bo uporabnikom dostopna ves junij in po vsej verjetnosti tudi prvo polovico julija.

Uporabnik spletne klepetalnice Facebook Messenger igro nogometa prikliče tako, da drugemu stiku pošlje ikono nogometne žoge in nato klikniti na ikono, ki bo zagnala mobilno aplikacijo. Cilj igre je izvesti čim več udarcev žoge z »nogo« (žongliranje), in sicer s klikanjem na zaslon pametnega mobilnega telefona ali tabličnega računalnika. Po končani igri je rezultat igre deljen z našim stikom, pri čemer pred deljenjem rezultata lahko preizkušamo toliko, kolikokrat želimo.

Nogometna igra na spletni klepetalnici Facebook Messenger je seveda povsem brezplačna. Za igranje bomo potrebovali le najnovejšo različico mobilne spletne klepetalnice Facebook Messenger za mobilne naprave Android in iOS.


Prijavi napako v članku