Fotoaparati in kamere
19.08.2013 09:31
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Evropski napredni fotoaparat leta 2013—2014

Sony SLT-A99 je prejel nagrado Evropski napredni fotoaparat leta 2013-2014.
Sony SLT-A99 je prejel nagrado Evropski napredni fotoaparat leta 2013-2014.

Sony nadaljuje svojo bogato tradicijo pri ustvarjanju najboljših produktov, ki jim je EISA (European Imaging and Sound Association), največja multimedijska organizacija v Evropi, letos podelila kar pet prestižnih nagrad v kategorijah televizorjev, digitalne slike, domačega kina in mobilnih aparatov. Sony je tako ponovno dokazal svojo usmerjenost k ustvarjanju vodilne tehnologije in visoko kakovostnih, predvsem pa zanesljivih in zaupanja vrednih izdelkov.


Evropski napredni fotoaparat leta 20132014: SLT-A99

Tudi v slabih svetlobnih pogojih zaznajte vse podrobnosti in barvne odtenke z visoko ločljivostjo 24,3 milijona slikovnih pik in 35 mm CMOS-senzorjem Exmor™ polnega formata. Skupaj s procesorjem BIONZ bosta učinkovito odstranjevala šum in vam omogočila ustvarjanje izjemnih fotografij.

Sonyjev paradni konj, fotoaparat Alpha SLT-A99, zahtevnim fotografom zagotavlja izjemno kakovost slike in omogoča vrsto inovativnih funkcij preko rabe senzorja polnega formata in SLT sistema elektronskega iskala. Njegov CMOS-senzor ExmorTM zagotavlja kar 24,3 milijona slikovnih slik in lahko, s pomočjo slikovnega procesorja BIONZ, ustvarja 14-bitne stisnjene datoteke formata raw s hitrostjo zajemanja šestih slik na sekundo; edinstven dvojni sistem za samodejno ostrenje pa je zasnovan z namenom, da zmore v fotografijo ujeti še tako hitro premikajoče se predmete. Fotoaparat je s svojim premišljenim upravljanjem z video posnetki in visoko kakovostjo snemalnih načinov odlična izbira tudi za snemanje. Da bi ustvaril aparat, primeren za profesionalce, je Sony pri njegovem snovanju uporabil magnezijeve zlitine in vanj vgradil še vrtljivi 3-palčni LCD zaslon visoke ločljivosti, ki omogoča fotografiranje iz skorajda vseh zornih kotov.

Vas zanima več iz te teme?
Sony fotoaparati

Prijavi napako v članku