Strojna oprema
01.02.2008 12:03

Deli z drugimi:

Share

Evolucija pisarniškega dela z nosilci zaslonov Ergotron

PC H.AND, uradni distributer za izdelke podjetja Ergotron, vodilnega ponudnika rešitev za pritrjevanje različnih vrst zaslonov, je predstavil najnovejše rešitve v Ergotronovi nagrajeni družini izdelkov Neo-Flex. Štiri nove nosilce odlikuje izjemna stilska zasnova, pritrjene zaslone pa je mogoče dvigniti in jih natančno prilagoditi željam uporabnika za dosego večjega udobja in ergonomije ob gledanju.

“Naši elegantni in večfunkcijski nosilci Neo-Flex naslavljajo različne potrebe uporabnikov računalnikov po vsem svetu. Vsak ponuja edinstven skupek zmožnosti, ki povečajo učinkovitost in dobro počutje na delovnem mestu,” je povedala Jane Payfer, podpredsednica trženja pri Ergotronu.

Prvi univerzalni nosilec na svetu Neo-Flex All-In-One povezuje procesor, prenosnik, igralno konzolo in monitorje s ploskim zaslonom, skorajda katerekoli velikosti, v izjemno majhno, prenosno in ergonomsko prilagodljivo enoto. Nosilec, z vgrajenim prostorom za shranjevanje standardne tipkovnice in miške, je idealna rešitev za šolske računalnike in znanstvene laboratorije, hotelska preddverja in druga področja, ki so omejena s prostorom in kjer poteka velik pretok ljudi. Z vzdržljivo ročico v ozadju, ki omogoča prenosljivost enote, je mogoče računalniški sistem hitro postaviti ali zakleniti ob koncu dneva ter ga tako dodatno zaščititi.

Prvi višinsko prilagodljiv nosilec na svetu Neo-Flex Combo Lift združuje storilnost namiznega računalništva s prenosljivostjo prenosnika, tako da omogoča namestitev zaslona prenosnika tik ob drugem neodvisnem zaslonu. Inovativen pristop zagotavlja učinkovitosti ob uporabi dveh zaslonov ter odpravlja potrebo po preklaplanju med aplikacijami in dokumenti. Nosilec s praktično zasnovo, ki omogoča preprosto povezljivost in odstranitev prenosnika, je najbolj primeren za mobilne zaposlene, ki delajo od doma.

Ergotron je predstavil še dva nosilca iz serije Neo-Flex. Nosilec Neo-Flex Widescreen Lift prvi na svetu zagotavlja rotacijo možnosti pokončnega ali ležečega prikaza na danes priljubljenih širokozaslonskih monitorjih, zato je najbolj primeren za filmske montažerje, grafične oblikovalce in fotografe. Ergotronova rešitev veča zmogljivosti širokozaslonskih monitorjev tudi z zagotavljanjem ergonomične namestitve in prilagoditvijo višine. Rešitev Neo-Flex Dual Display Lift omogoča namestitev dveh zaslonov s skupno težo do 15,4 kilograma. Preprosta namestitev dveh zaslonov omogoča največje udobje ob uporabi, saj odpravlja potrebo po preklapljanju med aplikacijami in dokumenti.


Prijavi napako v članku