Življenjski slog
25.08.2021 12:28
Posodobljeno 3 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vstopamo v digitalno dobo izobraževanja

Zaradi pandemije COVID-19 so se za dalj časa zaprle izobraževalne ustanove po vsem svetu. Več kot 1,2 milijarde udeležencev izobraževanj je ostalo doma. Tradicionalni sistem izobraževanja ni bil kos novim izzivom.
ERUDIO višja strokovna šola izvaja samo IZREDNI študij, ki je prilagojen posameznikom, da lahko usklajujejo službene in družinske obveznosti.
ERUDIO višja strokovna šola izvaja samo IZREDNI študij, ki je prilagojen posameznikom, da lahko usklajujejo službene in družinske obveznosti.

V tem času je bil koncept izobraževanja drastično spremenjen, z izrazitim poudarkom na e-učenju, pri katerem se poučevanje izvaja na daljavo in digitalnih platformah.

Tradicionalne predavalnice so se skozi stoletja izkazale za uspešno rešitev in težko jih je nadomestiti. A če je bilo do pred kratkim še vedno veliko negotovosti o učenju na daljavo, se je v obdobju korone izkazalo, da ima online izobraževanje številne prednosti. Fizična prisotnost v predavalnicah ni več ena in edina možnost izobraževanja, predvsem po zaslugi interneta in novih komunikacijskih tehnologij. Izobraževanje vstopa v novo obdobje, ki ga bodo zaznamovale e-predavalnice in učenje na daljavo.

Prav to v okviru online izobraževanja ponujajo tudi na ERUDIO višji strokovni šoli, kjer so online izobraževanja izvajali že leta pred pandemijo. Ker se zavedajo pomena in prednosti online izobraževanja, so razvili številne rešitve, s katerimi svojim študentom omogočajo učenje na daljavo, hkrati pa njihove predavalnice še vedno ostajajo odprte za nove generacije študentov.

Na ERUDIO višji šoli zagotavljajo uporabnikom prijazen študij

ERUDIO višja strokovna šola izvaja samo IZREDNI študij, ki je prilagojen posameznikom v časovnih stiskah, da lahko usklajujejo službene, družinske in študijske obveznosti. Gre za 2-letni študij, s katerim pridobite 6. stopnjo izobrazbe. Predavanja in vaje potekajo v popoldanskem času in po modularnem principu, torej po en predmet naenkrat, kar omogoča boljšo osredotočenost študentov.  Tak koncept in razporeditev omogočata tudi lažjo organizacijo študija ter hitrejše napredovanje do diplome.

Študentje si lahko izberejo način študija, ki jim najbolj ustreza, saj imajo kar 3 različne pakete študija: Klasik, Fleksi online in Premium online paket. Pri Klasik paketu že samo ime pove, da gre za klasičen način izobraževanja, kljub temu pa so vsa gradiva in podatki študentom dostopni na spletu. Fleksi online paket je hibridna različica, ki združuje vse prednosti tradicionalnih in online predavanj. Predavanja si lahko ogledate v predavalnici ali online, možen pa je tudi ogled predavanj za nazaj, z zamikom. Premium online paket pa vam poleg online ogleda predavanj (prav tako z možnostjo ogleda za nazaj) omogoča opravljanje izpitov preko spleta.  

erudio

Odločite se za izobraževanje v koraku s časom

Če berete to revijo, vas verjetno zanima študij INFORMATIKE. Gre za 2-letni študij, primeren tako za tiste, ki že imate osnove s tega področja in želite formalizirati svoje znanje, kot za tiste, ki imate nekaj osnov s tega področja in se šele želite podati v čudoviti svet informatike. Poleg uporabnega znanja pa si pridobite tudi mrežo podobno mislečih posameznikov, ki vam morda kdaj pridejo prav.

Na ERUDIO višji šoli sicer poleg študija INFORMATIKE ponujajo kar 11 drugih izobraževalnih programov, od bolj tehničnih (mehatronika, strojništvo, gradbeništvo …) do bolj storitveno naravnanih (medijska produkcija, velnes, gostinstvo in turizem, kozmetika …)  Stalno stremijo k izvajanju visoko kvalitetnega izobraževanja, ki je krojeno po meri študentov. Poleg tega se lahko pohvalijo z visoko motiviranimi predavatelji, ki so uspešni posamezniki na svojih področjih. »Želim, da naši študentje dobijo veliko uporabnega in praktičnega znanja pa tudi širino in samozavest, da suvereno rešujejo tako poslovne kot osebne izzive,« pravi Ana Rozman, ravnateljica ERUDIO višje strokovne šole in doda, da so najlepši del študijskega procesa prav gotovo zagovori diplom, ko študentje s ponosom zaključijo svoj študij.

ERUDIO višja strokovna šola je del ERUDIO Izobraževalnega centra, ki je stičišče različnih znanj – kar pomeni, da so pravi naslov za tiste, ki bi radi osvojili nova znanja in poglobili obstoječa. Več o številnih ERUDIO izobraževalnih in študijskih programih na erudio.si.

  • »S študijem sem bil zelo zadovoljen, predvsem zato, ker sem praktično vse lahko opravljal online.« Marjan, diplomant ERUDIO višje šole
  • »Super izkušnja, dobil sem veliko uporabnih praktičnih znanj, ki jih potrebujem pri delu.« Blaž, diplomant ERUDIO višje šole
  • »Nova znanja, širjenje obzorij in odpiranje novih možnosti.« Matej, diplomant ERUDIO višje šole
Vas zanima več iz te teme?
izobraževanja izobraževanja na daljavo

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NAVIGARIS d.o.o.

Mestni trg 18, 3210 Slovenske Konjice, Tel: 05 994 36 08
Podjetje Navigaris d.o.o. je uspešno poslovno pot začelo leta 2008. Vizija ustanovitelja je bila ustvariti ciljno usmerjeno podjetje, ki bi združilo dolgoletne izkušnje in specifična ... Več
Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več
Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Karierni portal Optius.com Optius.com je eden izmed večjih karierno zaposlitvenih portalov v Sloveniji. Že enajsto leto ga upravlja in sooblikuje strokovna ekipa, katere poslanstvo ... Več
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več