Računalništvo, telefonija
16.09.2008 09:36
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ergonomski monitor AOC 919P2

Družba AOC International širi družino profesionalnih LCD-monitorjev. Novi član AOC 919P2 se ponaša s številnimi tehnološkimi in ergonomskimi presežki. Vpet v elegantno ohišje novinec združuje sodobno tehnologijo in dizajn.

AOC International je zahtevnejšim uporabnikom namenil nov 19-palčni zaslon AOC 919P2. Njegova glavna odlika je dodelana ergonomija, saj poleg nastavitve višine stojala (11-cm hod) ponuja funkcijo zasuka zaslona do kota 90°. Izdatno sta nastavljiva nagib in krožni zasuk zaslona, omogočena pa je tudi stenska montaža. AOC 919P2 je zato zlahka kos vsem pisarniškim aplikacijam, zahvaljujoč zmogljivi elektroniki pa se odlično odreže tudi pri prikazovanju slike v filmih in igrah. Nizek odzivni čas dveh milisekund ter kontrastno razmerje 10.000 : 1 zagotavljata prikaz izjemno ostre slike z vsemi podrobnostmi.

Monitor, ki je zmožen prikazati najvišjo ločljivost 1.280 x 1.024 točk ter 16,7 milijona barv, je opremljen tako z analognim kot tudi digitalnim priključkom, združljivost z novimi platformami pa jamči AOC-jevo certificiranje izdelka, katerega končni rezultat je prejet logotip Windows Vista Professional. Celoto zaokrožujeta še vgrajena stereo zvočnika in zaslonski meniji, ki jih je lahko uporabljati, v 9 svetovnih jezikih.

Omenjeni monitor bo pri uvozniku za Slovenijo, podjetju ANNI iz Trzina, na voljo konec septembra po priporočeni prodajni ceni 189 evrov, ki že vsebuje DDV.


Prijavi napako v članku