Slika, tv, avdio
29.03.2021 11:02
Posodobljeno 7 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Epson predstavil najnovejši projektor za digitalno oglaševanje LightScene

Epson, vodilni proizvajalec projektorjev na svetu, je predstavil svoj najnovejši laserski projektor LightScene 3LCD, zasnovan za ustvarjanje izkustvenih in digitalnih predstavitev za turistične atrakcije, muzeje, galerije in trgovine/izložbe.
Epson laserski projektor LightScene je ustvarjen za prikaz izkustvenih in digitalnih predstavitev.
Epson laserski projektor LightScene je ustvarjen za prikaz izkustvenih in digitalnih predstavitev.

Projektor LightScene EV-110 je zasnovan za ustvarjanje izkustvenih okolij s privlačnimi in poglobljenimi projekcijami. Eleganten laserski projektor z 2200 lumni svetilnosti uporabnikom ponuja široke možnosti digitalnega oglaševanja in predstavitev, saj premore možnosti ustvarjanja velikih prikazov brez robov, filtriranje svetlobnih učinkov, 3D-preslikave predmetov in spajanja robov. V primerjavi s tovrstno napredno projekcijo, so klasični okvirji, slike, panoji in velike črne škatle v obliki televizorjev videti zastarelo.

Družina projektorjev LightScene EV-110 bo všeč modno zavednim trgovcem, ki želijo izboljšati nakupovalno izkušnjo v svojih trgovinah z ustvarjanjem razburljivih in domiselnih izkustvenih projekcij in izložb. Gostinci in hotelirji bodo projektor LightScene uporabili za zabavnejše izkušnje strank z uporabo kreativnih napisov brez meja in drugih uporabnih informacij, muzeji in galerije pa bodo LightScene uporabljali za projiciranje digitalne umetnosti ali umetniške vsebine, izboljšanje razstav ali ustvarjanje izkustvenih okolij, ki obiskovalce presenetijo in razveselijo.

Neil Colquhoun, podpredsednik in vodja oddelka profesionalnih rešitev v podjetju Epson Europe, je komentiral: “LightScene je spremenil način, kako svet vidi projekcije. Izkustvene aplikacije, ki smo jih nekoč lahko videli le v obsežnih poglobljenih prostorih, je prinesel v vsakodnevno življenje, v trgovine, gostinstvo in turistične atrakcije. Naše stranke ne želijo, da bi jih omejitve ploskih televizorjev omejevale, ampak želijo, da izdelki, kot je projektor EV-110, ustvarijo novo in svežo uporabniško izkušnjo strank, ki spodbuja obiskovalce in dviga angažiranost blagovne znamke.”

“Z združevanjem kreativne vsebine brez meja, ki temelji na senzorjih, in posameznega izdelka, ki se zlije v okolje, lahko naše stranke v svoje izložbe ter razstave vnesejo navdušenje in skrivnostnost ter še izboljšajo interakcije svojih strank z njihovimi blagovnimi znamkami in izdelki.”

Najnovejši modeli ponujajo vrsto novih funkcij, vključno s funkcijo GPI, ki omogoča preproste in stroškovno učinkovite senzorske izkušnje in interaktivnost. Projektorji LightScene so zasnovani tako, da olajšajo namestitev, saj premorejo motorizirano premično lečo z optično in digitalno povečavo slike ter korekcijo geometrije, ki zagotavlja, da je projekcija videti tako, kot je bilo zamišljeno. Za dodatno prilagodljivost skrbi nosilec z zasnovo krogličnega zgloba, ki podpira namestitev pod strop ali na tla ter dodajanje osvetlitve.

Projektor EV-110 je na voljo v črni ali beli barvi, s kompaktno zasnovo pa se brez težav prilega vsakemu okolju.

V projektor je vgrajen tudi večpredstavnostni predvajalnik, ki podpira predvajanje vsebin preko brezžične povezave. Projektor ima vgrajeno Wi-Fi in LAN povezljivost, ki omogočata ustvarjanje in upravljanje vsebin v živo z aplikacijo Epson Creative Projection. Skupaj s programsko opremo Epson Projector Content Manager zagotavljata celovito rešitev za upravljanje vsebin in ustvarjanje vsebin po meri. Tudi integracija projektorja EV-110 v obstoječo CMS-infrastrukturo je enostavna, najlažje preko vmesnika HDMI.

Lightscene EV-110 bo na voljo poleti 2021.

Ključne lastnosti projektorja:

 1. Povečana svetilnost – 2.200 lumnov
 2. Vgrajen večpredstavnostni predvajalnik
 3. Nova funkcija GPI za preprosto integracijo senzorja
 4. Povezava Bluetooth za brezžično integracijo zunanjih zvočnikov
 5. Podpira vgradne svetlobne steze z novimi nosilci ELPMB66W/B
 6. Zasnova s katero se prilega okolju in ni moteč
 7. Podpora za več projektorjev s spajanjem robov slike
 8. Podpora za Epson Creative Projection in Epson Content Manager
 9. Visoka zanesljivost z laserskim virom svetlobe in 5-letna garancija
 10. Brez vzdrževanja do 20.000 delovnih ur
 11. Enostavna in prilagodljiva namestitev – strop, tla, stena, razsvetljava
 12. Zatesnjen optični pogon z zasnovo brez filtra
 13. Na voljo v črno ali beli barvi

Več o projektorju LightScene na spletni strani epson.si.

Vas zanima več iz te teme?
Epson projektorji laserski projektorji

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVTERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVTERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVTERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10
Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Karierni portal Optius.com Optius.com je eden izmed večjih karierno zaposlitvenih portalov v Sloveniji. Že enajsto leto ga upravlja in sooblikuje strokovna ekipa, katere poslanstvo ... Več