Računalništvo, telefonija
07.05.2021 23:28
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Enostaven prenos slike in zvoka po obstoječi kabelski inštalaciji – z modulatorji EDISION

Imate napravo z HDMI izhodom ( videonadzorni sistem, multimedijski predvajalnik, IPTV box, telekom BOX, A-1 BOX, Telemach ali T-2) in bi želeli imeti sliko na vseh TV sprejemnikih v hiši, apartmaju ali v hotelskih sobah, na barki - rešitev MODULATOR.

Digitalni, enokanalni 3in1 FULL HIGH DEFINITION modulator v mini izvedbi.

Modulator pretvori signale iz HDMI vhoda (npr. iz satelitskih sprejemnikov, osebnih računalnikov, prenosnikov, nadzornih kamer, DVD / Blu-ray predvajalnikov, IPTV multimedijskih predvajalnikov, Telekom, A1, Telemach, T-2, Total tv itd.) v DVB-C , DVB-T ali ISDB-T/MPEG4 signal. Katerakoli kabelska inštalacija v hiši, bloku, apartmajih, sobah, gostinskih objektih, hotelih se lahko uporabi za izhodni TV signal iz modulatorja in to v polni ločljivosti 1080 v VHF / UHF pasu . Preprosta in hitra konfiguracija modulatorja s funkcijo ID Pre-Config, zato je programiranje zelo preprosto, hkrati pa prihrani prostor z zelo kompaktno velikostjo. Enostavno je možno v mrežo/sistem vezati tudi 2, 3 ali več EDISION modulatorjev.

Vas zanima več iz te teme?
Telekom Slovenije Telemach modulatorji

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem DUNA ŠPENKO d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri DUNA ŠPENKO d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem DUNA ŠPENKO d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku