Računalništvo, telefonija
09.11.2010 18:08

Deli z drugimi:

Share

eMenjava – rešitev za likvidnostne težave podjetij

eMenjava
eMenjava

V današnjem zahtevnem in izzivov polnem poslovnem okolju se vodstva podjetij vse bolj zavedajo, da je nadzor nad denarnim tokom in »hranjenje« gotovine vse pametnejši in celo nujen način za zagotovitev obstanka in bodoče poslovne rasti.

eMenjava je proaktivna storitev, s katero je poslovanje lažje in avtomatizirano. Je skupnost podjetij, ki so, v določenem obsegu, pripravljena medsebojno poslovati tudi tako, da svoje storitve in/ali izdelke med seboj zamenjujejo.

Kadar podjetje nekaj potrebuje, eMenjava pomaga najti podjetja, s katerimi lahko prvo podjetje storitve ali izdelke zamenja za tisto, kar potrebuje. Tako tudi v fazi nakupa pride do pridobitve nove stranke, hkrati pa ima podjejte denar, ki bi ga drugače namenilo za plačilo nakupa, še vedno na svojem računu.

eMenjava pomaga tudi prodajati. eMenjava namreč v elektronski nabiralnik podjetja redno dostavlja povpraševanja potencialnih strank – vključno z njihovimi storitvami in izdelki, ki jih ponujajo v menjavo.

eMenjava je tudi koristen pripomoček za zapiranje odprtih terjatev. Podjetje z vnosom informacij o ponudbi dolžnika eMenjavi omogoči, da poišče kupca za dolžnikove storitve in/ali izdelke ter tako pomaga izterjati dolgove.

Po besedah ustvarjalcev eMenjave, je eMenjava nastala iz spoznanja, da vse več slovenskih podjetij in samostojnih podjetnikov iz dneva v dan posluje težje.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več
Zlati partner

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
V podjetju SI SPLET d.o.o. se ukvarjajo s trženjem varnostnih in drugih rešitev na področju informacijskih tehnologij. V letu 2002 so pridobili ekskluzivno partnerstvo s podjetjem ... Več
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več
Zlati partner

RMC Pro d.o.o.

Brilejeva 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 236 36 33, 031 475 850
Podjetje RMC Pro vam bo pomagalo pri postavljanju in uresničevanju strateških ciljev. Kolikokrat ste se kot odgovorni, kot lastnik podjetja, kot direktor, kot vodja projekta spraševali, ... Več