Računalništvo, telefonija
24.06.2016 21:26

Deli z drugimi:

Share

Elephone S3: tehnološka poezija

Elephone S3
Elephone S3

Elephone predstavlja svoj novi model S3, ki s svojimi zmogljivostmi prekaša večino svojih tekmecev. Pametni telefon s Sony-jevo kamero na zadnji strani je izjemno priročen za vse fotografske navdušence in tiste, ki dnevno naredite nekaj deset selfijev.

13 MP zadnja kamera snema izjemne fotografije in video posnetke, prednja 5 MP kamera pa s pomočjo integrirane aplikacije za uravnavanje svetlobe vedno poskrbi za optimalno kvaliteto selfija, ki jih shranjujete 16 GB notranjega pomnilnika. Strastnemu fotografu bo to verjetno občutno premalo, zato Elephone S3 ponuja možnost razširitve pomnilnika do 128 GB.

Pametni telefon vsebuje bralnik prstnih odtisov, ki pa ni namenjen samo varovanju podatkov na napravi, ampak lahko z njim tudi posnamete fotografijo, kar pride pogosto prav, saj se bralnik nahaja na zadnji strani telefona pod kamero. Ohišje modela S3 je iz izjemno močnega ohišja, ki bo vaš telefon varoval pred zunanjimi vplivi in seveda v primeru neizogibnih nesreč, ko vam telefon npr. pade na tla.

Ohišje ne odlikuje samo kakovost ampak tudi lep dizajn, ki ga dopolnjuje ekran brez stranskega roba (ekran od roba do roba telefona). To prinaša svežo uporabniško izkušnjo, kot smo jo vajeni pri nekaterih, bistveno dražjih, modelih.

Osem jedrni procesor in 3GB RAM-a poskrbijo, da je Elephone S3 prava tehnološka zver, saj bo kos vsakemu izzivu, tudi igranju najbolj zahtevnih iger. LTE/4G povezava poskrbi za nemoten prenos podatkov, ki je dandanes praktično nujen za normalno uporabo

Spletni trgovec everbuying.net vam Elephone S3 ponuja po akcijski ceni samo še 20 dni in sicer za 132.26 €. Seveda poskrbijo tudi za garancijo in vračilo denarja v primeru nezadovoljstva. Vse o pogojih poslovanja pa piše na njihovi spletni strani.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku