Računalništvo, telefonija
Varnost
19.05.2022 11:29

Deli z drugimi:

Share

Elektronske ključavnice za varne poslovne prostore

Če vodite veliko podjetje, je varnost poslovnih prostorov verjetno visoko na seznamu prioritet.

Nadzorne kamere in alarmni sistemi so odličen način za odvračanje morebitnih vsiljivcev in za zagotovitev varnosti fizičnih prostorov. Vseeno pa se mnogi ne zavedajo pomembnosti močne in varne elektronske ključavnice. Če ključavnice na delovnem mestu že nekaj časa niso bile spremenjene in se zavedate, da so zastarele, potem je morda čas za nadgradnjo.

Elektronske ključavnice za vrata so kakovostna rešitev za enostavno povečanje stopnjo varnosti podjetja in obenem izboljšati dostopnost ter odpraviti potrebo po kompletu ključev, ki jih je mogoče enostavno izgubiti. Na trgu je veliko različnih elektronskih ključavnic, ki ustrezajo različnim vrstam in velikostim podjetij. Izstopa proizvajalec elektronskih ključavnic Salto Systems, ki je v sodelovanju s podjetjem BioCote pripravilo elektronske ključavnice z visoko stopnjo varnosti in dostopnosti.

Visoka stopnja varnosti z različnimi načini pristopa

Proizvodi podjetja Salto Systems omogočajo celovito rešitev kontrole pristopa za vašo stavbo, ne glede na to, kakšna vrata želite zaščititi. Velika prednost so tudi njihovi dovršeni sistemi ključavnic, ki delujejo na baterije, kar pomeni, da ni potrebno podboja uničevati z električno ključavnico in sten z električno napeljavo. Vse ključavnice lahko odpirate z brezstičnimi karticami ali obeski, podobno, kot poteka plačevanje v trgovinah, ali pa s pametnim telefonom. Vse skupaj pa je seveda povezano v sistem, ki pa omogoča nešteto funkcij (urniki, zgodovina, integracije, odpiranje na daljavo …). Poleg tega, da imate nadzor nad tem, kdo vstopa skozi posamezna vrata, lahko do­stop tudi časovno omejite, tako da dolo­čen uporabnik dobi pravico samo takrat, ko jo zares potrebuje.

Elektronski ključ lahko tudi izbrišete

Velika prednost pred mehanskimi sistemi je tudi možnost brisanja oziroma deaktiviranja izgubljenih ali odtujenih ključev. Administrator v sistemu preprosto ključ izbriše in preneha delovati. Če se ključ najde, se ga lahko ponovno aktivira. Pri mehanskem sistemu, je edina rešitev zamenjava vseh ključavnic, ki jih je ta ključ odpiral.

elektronske-ključavnice-SALSO-BioCote-2

Sistem se prilagaja uporabniku

Salto ključavnice so uporabniku prijazna rešitev za zavarovanje vaših prostorov. Njihova fleksibilnost in zanesljivost močno pripomore k vaši varnosti in udobju. Rešitve, ki jih nudi podjetje Vovko v partnerstvu s podjetjem Salto Systems in BioCote, so kot nalašč za vse, ki želijo zavarovati svoje poslovne prostore in zaposlene. Preventiva je najboljša zaščita. Več na www.vovko.si (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
pametne ključavnice Vovko

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VOVKO d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VOVKO d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VOVKO d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več

Suhozemni terminal Sežana d.o.o.

Partizanska cesta 109, 6210 Sežana, Tel: 05 7390 100
Telekomunikacijske storitve so pomembno orodje tako za posameznika kot za podjetja, saj zagotavljajo učinkovito komunikacijo in možnost vzdrževanja visokih poslovnih standardov. ... Več