Avtomoto
18.11.2021 18:00

Deli z drugimi:

Share

Kako lahko zopet uživate med vožnjo skozi mestna središča?

Ste naveličani čakanja na semaforjih in v neizogibni mestni gneči? Postavite avto enkrat za vselej na stranski tir in stopite v korak s časom z električnim kolesom. To ne pomeni, da je avto nared za odpad, zagotovo ne. Še vedno ga boste potrebovali za izlete, dopuste in poslovna potovanja. Nič pa ni narobe, če se želite spogledovati z električnimi avtomobili. Kakor koli zvezda današnje teme je električno kolo YADEA YT300, ki ga spletni prodajalec Cafago ponuja po super ugodni ceni 799,99 evra. Kje? TUKAJ.

Električno kolo YADEA: kaj dobite za manj kot 800 evrov?

Kot že rečeno, gre za električno kolo z vgrajenim brezkrtačnim motorojem OKAWA, ki ga odlikuje sposobnost zaznavanja pogojev vožnje in odzivnost oziroma branje voznikovih namer v realnem času. Na voljo sta dva načina vožnje: običajni način in električni način. V slednjem lahko izberete tudi način pomoč pri vožnji, ki vam bo dodatno pomagal pri premagovanju cestnih ovir. LCD merilnik in vrtljive prestave olajšata preklapljanje načinov med vožnjo.

Na desni strani boste opazili prestavno ročico, s katerim lahko izbirate med sedmimi stopnjami pomoči. Ko boste začutili utrujenost ali pa se približuje strm vzpon, enostavno premaknite ročico in e-kolo se bo nemudoma odzvalo z dodatno močjo. Za spodoben doseg poskrbi litijeva baterija moči 36 voltov in kapacitete 7,8 amper ur. Prevod: to pomeni, da baterija zadošča za 60 kilometrov dosega. Baterija podpira dva načina polnjenja. Lahko jo polnite neposredno na kolesu ali pa jo odstranite in polnite doma ali službi. Čas polnjenja je okoli 4 ure.

Sedež in krmilo lahko nastavite na poljubno višino za maksimalno udobje. Električno kolo YADEA je opremljeno z 20-palčnimi (50 cm) pnevmatikami z nizkim kotalnim uporov, ki bodo opravila svoja naloge v različnih vremenskih razmerah. Pedala ISIS SPLINE-CRANK so lahka in robustna, za trpežnost pa poskrbi ogrodje iz aluminijeve zlitine.

Pod osnovno opremo spadata še sprednji LED žaromet in zadnji nosilec, kamor lahko namestite košaro ali držalo za hišne ljubljenčke. Vas je električno kolo YADEA prepričal? Za še več informacij in možnost nakupa kliknite TUKAJ. Spletni prodajalec vam e-kolo pošlje iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.

Vas zanima več iz te teme?
Električno kolo

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več