Življenjski slog
16.03.2023 07:17

Deli z drugimi:

Share

Električno kolo Samebike znižano na 950 €

Z električnimi kolesi lahko pozabite na težave, ko na delo pridete prepoteni ali spopadanje z vzponi. Ostali vam bodo le najboljši trenutki kolesarjenja. Nič več sedenja v prometu, od točke A do točke B boste prišli spočiti in sproščeni, saj e-kolesa poudarijo tisto najboljšo lastnost kolesarjenja, zabava. Električna tehnologija se bliskovito širi, kar je za potrošnike dobra novica, saj je nekoč ekskluzivna tehnologija sedaj na voljo tudi širši javnosti in to po ugodni ceni. V času pisanja prispevka lahko TUKAJ dobite električno kolo Samebike MY-275 za ugodnih 950,39 €. Za akcijsko ceno uporabite promocijsko kodo FFMY275. Dostava je brezplačna iz evropskega skladišča.

E-kolo Samebike MY-275: glavne značilnosti

Poganja ga 500 W električni motor, ki zagotavlja hitrosti do 32 kilometrov na uro in premagovanje vzponov do 14°. Motor deluje v tandemu z litijevo baterijo 10,4 Ah, ki v povsem električnem načinu poskrbi za doseg do 45 kilometrov, v načinu pomoči pa do 100 kilometrov.

Na LCD zaslonu na krmilniku boste lahko spremljali stanje baterije, hitrost, prevoženo razdaljo in podobno. Aluminijasta konstrukcija je robustna, zato vam ne bo potrebno skrbeti za dolgoživost kolesa. Maksimalna nosilnost je 150 kilogramov.

Za varnost skrbijo žaromet, zadnji reflektor, sprednje in zadnje kolutne zavore, za udobje pa mehko sedlo in pnevmatike, ki obenem premagujejo različne terene.

Za še več informacij kliknite TUKAJ.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem.
Vas zanima več iz te teme?
Električno kolo


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Crayon

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 0597 87 142
Crayon je globalno podjetje, ki svojim strankam pomaga zgraditi komercialne in tehnične temelje za uspešno digitalno transformacijo v oblak. Ponujamo celovite IT rešitve migracij ... Več

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več