Avtomobilizem
Življenjski slog
10.09.2021 06:30
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zmogljivo električno kolo za manj kot 900 evrov

Električno kolo Samebike ponuja vrhunsko zmogljivost, dolg doseg za neverjetno ceno.
Električno kolo Samebike ponuja vrhunsko zmogljivost, dolg doseg za neverjetno ceno.

Kako bi najlažje opisali električna kolesa? Inovacija desetletja? Najbolj priročen pripomoček za rekreativne kolesarje? Kolo, s katerimi lahko dosežemo več kot kadar koli doslej? Električna kolesa imajo svoje nasprotnike in privržence, katerih pa je zagotovo več. Težko je izpodbijati prednosti električnih koles oziroma samega električnega pogona. Uspeh Tesle sloni na električnem pogonu, kar je dober dokaz, da bo elektrika v bližnji prihodnosti glavni igralec v prometu. Tudi električna kolesa že kažejo svoje zobe. V zadnjem letu je povpraševanje strmo naraslo in številna podjetja so težko dohajala naročilom, eden izmed razlogov je bila tudi okrnjena dobava iz Kitajske. Spletni prodajalec Cafago nima teh težav. Pripravili so akcijsko ponudbo za električno kolo Samebike LO26, ki ga lahko na TEJ POVEZAVI dobite za neverjetnih 869,99 evrov.

Električno kolo Samebike LO26 je izdelan iz robustne aluminijeve zlitine, ki lahko podpira breme do 150 kilogramov. Ima izredno močan 500-vatni električni motor, s katerim boste z lahkoto dosegli hitrost do 35 kilometrov na uro. Brez težav se boste vzpenjali v hribe z naklonom do 35 stopinj. Baterija kapacitete 10 amper ur vam omogoča doseg do 35 kilometrov v električnem načinu in do 80 kilometrov v načinu »pomoči« pri polno napolnjeni bateriji.

Na voljo so 4 načini vožnje: čisti električni način, sistem pedaliranja, kjer sami regulirate moč, motorna vožnja in način brez pomoči. Tresljaje in udarce blažita sprednje vzmetne vilice in blažilnik, udobje je tako zagotovljeno. Za varnost skrbita sprednji in zadnji zavorni kolutni sistem z visoko učinkovitim zaviranjem tudi ob najvišji hitrosti.

Za vidnost kolesarja na cesta skrbijo svetel LED žaromet, zvonec in rdeč zadnji odsevnik, ki obenem ponoči varuje kolesarja pred ostalimi udeleženci v prometu. Zaslon na krmilu prikazuje osnovne informacije, kot so moč baterije, hitrost, čas, stopnja prestav in podobno. Omogoča tudi polnjenje telefona med samo vožnjo. Sedež si lahko nastavite po meri in tako izognete neprijetnim občutkom med vožnjo. Baterijo lahko odstranite za lažje polnjenje.

Električno kolo Samebike je tudi zložljivo, kar pomeni, da je sama hramba zelo enostavna in kolo ne potrebuje veliko prostora. Zložljivo e-kolo je idealno transportno sredstvo za mestne izlete, nakupovanje in vsakodnevna opravila. Na TEJ POVEZAVI lahko kupite svojo vstopnico v električni promet. Spletni prodajalec Cafago vam e-kolo pošlje iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
električna energija Električno kolo


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CREACTION GAJ CERJAK s.p.

Prvomajski trg 12, 6330 Piran/pirano, Tel: 041 685 407
Vsi si želimo, da naš računalnik čim dlje deluje hitro in brezhibno, še posebej ko govorimo za poslovne računalnike, ki hranijo veliko količino podatkov zaupne narave. Vsak ... Več

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več
Zlati partner

BONAJO d.o.o.

Industrijska cesta 9, 1290 Grosuplje, Tel: 040 514 750
Podjetje BONAJO d.o.o. uspešno posluje že od samega začetka. S skrbno izbrano veleprodajno mrežo partnerjev skrbijo za trženje in distribucijo televizorjev, mobilnih telefonov, ... Več

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več