Avtomobilizem
10.09.2021 06:30

Deli z drugimi:

Share

Zmogljivo električno kolo za manj kot 900 evrov

Električno kolo Samebike ponuja vrhunsko zmogljivost, dolg doseg za neverjetno ceno.
Električno kolo Samebike ponuja vrhunsko zmogljivost, dolg doseg za neverjetno ceno.

Kako bi najlažje opisali električna kolesa? Inovacija desetletja? Najbolj priročen pripomoček za rekreativne kolesarje? Kolo, s katerimi lahko dosežemo več kot kadar koli doslej? Električna kolesa imajo svoje nasprotnike in privržence, katerih pa je zagotovo več. Težko je izpodbijati prednosti električnih koles oziroma samega električnega pogona. Uspeh Tesle sloni na električnem pogonu, kar je dober dokaz, da bo elektrika v bližnji prihodnosti glavni igralec v prometu. Tudi električna kolesa že kažejo svoje zobe. V zadnjem letu je povpraševanje strmo naraslo in številna podjetja so težko dohajala naročilom, eden izmed razlogov je bila tudi okrnjena dobava iz Kitajske. Spletni prodajalec Cafago nima teh težav. Pripravili so akcijsko ponudbo za električno kolo Samebike LO26, ki ga lahko na TEJ POVEZAVI dobite za neverjetnih 869,99 evrov.

Električno kolo Samebike LO26 je izdelan iz robustne aluminijeve zlitine, ki lahko podpira breme do 150 kilogramov. Ima izredno močan 500-vatni električni motor, s katerim boste z lahkoto dosegli hitrost do 35 kilometrov na uro. Brez težav se boste vzpenjali v hribe z naklonom do 35 stopinj. Baterija kapacitete 10 amper ur vam omogoča doseg do 35 kilometrov v električnem načinu in do 80 kilometrov v načinu »pomoči« pri polno napolnjeni bateriji.

Na voljo so 4 načini vožnje: čisti električni način, sistem pedaliranja, kjer sami regulirate moč, motorna vožnja in način brez pomoči. Tresljaje in udarce blažita sprednje vzmetne vilice in blažilnik, udobje je tako zagotovljeno. Za varnost skrbita sprednji in zadnji zavorni kolutni sistem z visoko učinkovitim zaviranjem tudi ob najvišji hitrosti.

Za vidnost kolesarja na cesta skrbijo svetel LED žaromet, zvonec in rdeč zadnji odsevnik, ki obenem ponoči varuje kolesarja pred ostalimi udeleženci v prometu. Zaslon na krmilu prikazuje osnovne informacije, kot so moč baterije, hitrost, čas, stopnja prestav in podobno. Omogoča tudi polnjenje telefona med samo vožnjo. Sedež si lahko nastavite po meri in tako izognete neprijetnim občutkom med vožnjo. Baterijo lahko odstranite za lažje polnjenje.

Električno kolo Samebike je tudi zložljivo, kar pomeni, da je sama hramba zelo enostavna in kolo ne potrebuje veliko prostora. Zložljivo e-kolo je idealno transportno sredstvo za mestne izlete, nakupovanje in vsakodnevna opravila. Na TEJ POVEZAVI lahko kupite svojo vstopnico v električni promet. Spletni prodajalec Cafago vam e-kolo pošlje iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev.

Vas zanima več iz te teme?
električna energija Električno kolo

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50

OSIR-ERPIS d.o.o.

Tehnološki park 24, 1000 Ljubljana, Tel: 041 740 273
Pomembno je izbrati pravega ponudnika programskih rešitev, kar pa ni vedno lahka izbira. Na srečo vam v podjetju OSIR-ERPIS d.o.o. olajšajo izbiro s svojo celovito ponudbo Oracle ... Več

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več

MintPOS, programska oprema, d.o.o.

Pot za Brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 81
Uspešna maloprodajna podjetja dnevno opravijo številne transakcije, včasih tudi na tisoče. Za obvladovanje takšnega obsega se morajo podjetja opremiti z orodji, tako strojnimi ... Več