Računalništvo, telefonija
07.10.2016 06:23
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Električno kolo, s katerim lahko prevozimo Slovenijo

Edinstveno električno kolo Greyp G12H ne bo treba pogosto polniti!
Edinstveno električno kolo Greyp G12H ne bo treba pogosto polniti!

Kolesarjenje je odlična športna dejavnost, ki krepi zdravje in hkrati odlična priložnost za zmanjšanje toplogrednih plinov, ki uničujejo tako naravo kot zdravje ljudi. Zaradi tega je ekipa vrhunskih strokovnjakov pripravila svojevrstno električno kolo, ki je elegantno, prijazno do okolja in hkrati lahko z njim opravimo kar lepo število kilometrov. Govorimo o edinstvenem električnem kolesu Greyp G12H, s katerim lahko z zgolj enim polnjenjem opravimo do 240 kilometrov. Dolgo avtonomijo delovanja kolesu zagotavlja zmogljiva baterija zmogljivosti kar tri kilovatne ure.

Edinstveno električno kolo Greyp G12H ni le prvo kolo, s katerim lahko brez vmesnega polnjenja opravimo do 240 kilometrov, ampak zagotavlja tudi najcenejšo vožnjo. Za prevoz razdalje 16 kilometrov je namreč potrebno odšteti zgolj preračunana dva evrska centa. Če pa vam je bolj kot razdalja pomembna hitrost, je na voljo kolo s prodajno oznako Greyp G12S. Z njim je namreč z enim polnjenjem mogoče opraviti »le« do 120 kilometrov, končna hitrost pa znaša kar zavidljivih 70 kilometrov na uro. Maloprodajna cena je temu seveda primerna, saj je za nakup ekstremno hitrega električnega kolesa Greyp G12S treba odšteti kar preračunanih 8.380 evrov.

Kako se električno kolo Greyp G12S obnese v praksi, si lahko ogledate na spodnjem videoposnetku oziroma na spletni povezavi bit.ly/Greyp-G12S-RN.


Prijavi napako v članku