Avtomoto
29.06.2022 20:03

Deli z drugimi:

Share

Izredno nizka cena za privlačno električno kolo

Električna kolesa in skiroji so trenutno eden izmed bolj odmevnih produktov. Imajo vse prednosti električnega pogona, obenem pa postajajo vse bolj cenovno dostopni. Ste že imeli priložnost preizkusiti električno kolo? Ne? Morda se na TEJ POVEZAVI skriva rešitev. Gre za električno kolo Niubility B20, ki ga lahko v času pisanja dobite po akcijski ceni 599,99 €. Ponudba je časovno omejena, zato nikar ne oklevajte predolgo.

Električno kolo Niubility B20: ključne značilnosti

Kolo je opremljeno z zmogljivim 350 W brezkrtačnim motorjem, ki vam bo pomagal pri kolesarjenju doseči hitrosti do 25 kilometrov na uro. Družbo mu dela litijeva baterija kapacitete 10,4 Ah, kar po besedah proizvajalca zadošča za do 50 kilometrov dosega. To velja za najbolj optimalne pogoje. V praksi lahko pričakujete nekoliko manjši doseg.

Električno kolo Niubility B20 je izdelano aluminijeve zlitine, ki je dovolj trpežno, da prenese nosilnost do 120 kilogramov. Za večji nivo udobja si lahko prilagodite višino sedeža. Priporočena višina uporabnika je med 155 in 185 centimetrov.

Med vožnjo lahko izbirate med 6 prestavami, s katerimi se boste prilagajali razmeram na cesti in osvajali različne terene. Za varnost bo poskrbel sprednji svetel LED žaromet, ki bo ostale udeležence opozarjal na vašo prisotnost.

Okvir električnega kolesa B20 je zložljiv. Zložite ga lahko v nekaj sekundah. Posledično je hramba poenostavljena, enako velja za transport kolesa. Postavite ga v prtljažnik ali pa ga vzemite s seboj na vlak ali avtobus.

V kompletu dobite še zračno tlačilko za morebitne nevšečnosti na cesti. Spletni prodajalec obvešča, da se zračna tlačilka nahaja v drugem skladišču in lahko pričakujte kasnejšo dostavo.

Električno kolo B20 je namenjeno predvsem mestni vožnji. Je idealno prevozno sredstvo za zgoščene mestne ulice, kjer vlada pomanjkanje parkirnih prostorov. Za še več informacij kliknite TUKAJ. Prodajalec Cafago vam kolo pošlje iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CLIP d.o.o.

Ulica Bojana Belne 3, 2212 Šentilj v Slovenskih goricah, Tel: 02 320 54 03
Clip d.o.o. ponuja popolno programsko opremo za računovodstvo in tehnologijo polnjenja akumulatorjev. Pohvalijo se lahko z uporabniki tako doma kot tudi na območjih nekdanje Jugoslavije. Podjetje ... Več

AKTON d.o.o.

Dunajska cesta 9, 1000 Ljubljana, Tel: 01 236 29 00
Telekomunikacijske rešitve za vas! Slovensko podjetje Akton Communications je licencirani fiksni telekomunikacijski operater prisoten v Sloveniji in preko hčerinskih družb tudi ... Več
Zlati partner

RAČUNALNIŠKI MUZEJ

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več