Avtomoto
03.12.2021 10:12
Posodobljeno 6 dni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Je to začetek cenejših, bolj dostopnih e-koles?

EDIT / DODANO (3.12.2021)*:

Cena tega vrhunskega električnega kolesa je pred prazničnimi dnevi sedaj nižja kot kdaj koli prej. Nova cena e-kolesa Niubility B14 je za 28 evrov nižja od prvotno znižane cene. Ne zamudi te odlične priložnosti za nakup trajnostnega e-kolesa, s katerim boste švigali po mestnih ulicah.

Ni potrebno posebej poudarjati, da je električni promet zaživel v zadnjih nekaj letih. Pandemija je le še dodatno spodbudila razvoj električnega pogona, saj so uporabniki iz prve roke videli učinke, kaj se zgodi, ko na cesti ni avtomobilov na fosilni pogon. V največjih mestih so se po več letih končno vsaj za nekaj časa znebili smoga in megle, ki sta jih je obkrožala vsak dan. Kot kaže se je električni motor razvil do te mere, da so padle tudi cene. Električno kolo Niubility B14 lahko dobi pri spletnem prodajalcu Cafago za neverjetnih 536,99 evrov. Gre za enega najcenejših e-koles na trgu, kljub nizki ceni pa gre vseeno za kakovostno transportno sredstvo. Kje ga lahko dobite? TUKAJ.

Niubility B14 je električno zložljivo kolo s 400-vatnim brezkrtačnim motorjem. Ponaša se z največjo hitrostjo do 25 km/h in se z lahkoto spopade s strmi hribi do 25 stopinj naklona. Da mu ne bo prehitro zmanjkalo sape, poskrbi litijeva baterija 15 amperskih ur, kar zadošča za doseg do 65 kilometrov v povsem električnem načinu in do 100 kilometrov v načinu za pomoč. Za lažje spremljanje porabe je na voljo LCD zaslon visoke ločljivosti. Hkrati si lahko kadar koli ogledate tudi ostale podatke, kot so prestave, hitrost in prevoženo razdaljo. Na voljo je tudi priročna aplikacija, s katero lahko zaklenete e-kolo, preklapljate luči, nadzorujete hitrost vožnje, kilometrino oziroma doseg, stanje baterije in podobno.

Električno kolo Niubility B14: vsakdanja opravila so sedaj zabavna

Električno kolo Niubility B14 vas bo brez težav spremljal na vseh vsakdanjih opravilih ali pa na poti v službo. Za robustnost in trpežnost poskrbi aluminije okvir z nosilnostjo do 120 kilogramov. Poskrbljeno je tudi za udobno in gladko vožnjo po zaslugi naprednega sistema zadnjega vzmetenja.

Za varnost skrbi super svetel LED žaromet, kar pomeni, da greste lahko brez skrbi na pot tudi ponoči. Aluminijast okvir e-kolesa je poleg trpežnosti tudi zložljivo, kar pomeni, da ga lahko v nekaj sekundah pospravite v prtljažnik. Priročen je tudi uporabnike, ki se spopadajo s prostorsko stisko v svojem domu.

Spletni prodajalec vam električno kolo Niubility dostavi iz evropskega skladišča, kar pomeni hitra dostava brez dodatnih dajatev. Kaj še čakate, skočite na TO POVEZAVO in si oglejte, kaj vas vse čaka za manj kot 600 evrov.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.

Vas zanima več iz te teme?
Električno kolo

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več

LeanIX SI d.o.o.

Mala ulica 5, 1000 Ljubljana,
Tako kot mnogi tehnološki trendi je tudi programska oprema kot storitev (SaaS) vstopila v področje najbolj uporabljenih besed, ki pa lahko marsikoga zmede. SaaS ponuja zanimivo alternativo ... Več
Zlati partner

RAČUNALNIŠKI MUZEJ

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,

SGERM d.o.o.

Beloruska ulica 7, 2000 Maribor, Tel: 051 651 651
Sgermobil Vam ni jasno, zakaj ponudniki mobilne telefonije na enem mestu nimajo vsega, kar bi potrebovali ob nakupu mobilnega telefona? To se sprašuje tudi podjetje Sgerm d.o.o., ... Več