Avtomoto
Življenjski slog
16.08.2022 13:15
Posodobljeno 12 ur nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Akcijska ponudba za zmogljivo električno kolo

Edit / Dodano 16. 8. 2022

Električno kolo Bezior M26 je po prvotni ceni že razprodano. Na voljo je nova akcijska ponudba, in sicer s pomočjo promocijske kode CTM26 lahko TUKAJ e-kolo dobite za ugodnih 809,99 €.

Mikromobilnost je na vzponu. V največjih evropskih mestih, vključno z Ljubljano, lahko poleg klasičnih kolesarjev, vidimo še uporabnike električnih koles in električnih skirojev. Predpostavka električnih koles in skirojev je zelo enostavna: so hitri, udobni in zabavni. Z njimi se lahko izognete mestnemu vrvežu in v zelo kratkem času pridete na svoj cilj. Na spletu smo zasledili ugodno akcijsko ponudbo za električno kolo Bezior M26. TUKAJ ga lahko dobite za 809,99 € iz evropskega skladišča. Ne pozabite uporabiti promocijske kode CTM26.

Električno kolo Bezior M26: glavne značilnosti

Električno kolo Bezior poganja visokozmogljivi brezkrtačni motor z močjo 500 W. V polno električnem načinu doseže hitrost do 30 km/h. Z njim boste lahko premagovali naklone do 25 stopinj. Tudi največji hribi sedaj ne bodo več ovira ali izgovor. Na voljo so štirje načini vožnje: električni način, način PAS, klasični način, način potiskanja. Preprosto povedano, ne glede na potrebe kolesarja, električno kolo se znajde v vseh situacijah.

Litijeva baterija kapacitete 10 Ah se nahaja v okvirju in je tako varna pred krajo in nepravilnim poseganjem. Vgrajene zaščite pasivno ohranjajo baterijo zdravo in tako poskrbijo za karseda najdaljšo življenjsko dobo. Baterija se polni približno štiri ure.

Poskrbljeno je tudi za udobje. Na sprednjih vilicah je nameščeno kakovostno vzmetenje, ki skupaj s sredinskim amortizerjem skrbita za vrhunsko udobje tudi pri najvišjih hitrostih in raznolikem terenu. Za prilagodljivost različnim površinam skrbi 21-stopenjski Shimano sistem prestav. To pomeni, da lahko ob vsakem trenutku in na kateri koli površini prilagodite svoje električno kolo za optimalno kolesarjenje. Samo ogrodje je tudi zložljivo, kar pomeni, da lahko e-kolo enostavno pospravite v prtljažnik ali pa vzemite s seboj na avtobus ali vlak.

Za še več informacij kliknite TUKAJ. Prodajalec vam e-kolo dostavi iz evropskega skladišča. Kje se lahko vozite z električnimi kolesi, kaj spada pod obvezno opremo, kako jih opredeljuje slovenska zakonodaja, si lahko preberete tukaj.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več
Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Rešitve tiskanja Tiskanje ... Več

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več