Avtomoto
Življenjski slog
16.08.2022 13:15
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Akcijska ponudba za zmogljivo električno kolo

Edit / Dodano 16. 8. 2022

Električno kolo Bezior M26 je po prvotni ceni že razprodano. Na voljo je nova akcijska ponudba, in sicer s pomočjo promocijske kode CTM26 lahko TUKAJ e-kolo dobite za ugodnih 809,99 €.

Mikromobilnost je na vzponu. V največjih evropskih mestih, vključno z Ljubljano, lahko poleg klasičnih kolesarjev, vidimo še uporabnike električnih koles in električnih skirojev. Predpostavka električnih koles in skirojev je zelo enostavna: so hitri, udobni in zabavni. Z njimi se lahko izognete mestnemu vrvežu in v zelo kratkem času pridete na svoj cilj. Na spletu smo zasledili ugodno akcijsko ponudbo za električno kolo Bezior M26. TUKAJ ga lahko dobite za 809,99 € iz evropskega skladišča. Ne pozabite uporabiti promocijske kode CTM26.

Električno kolo Bezior M26: glavne značilnosti

Električno kolo Bezior poganja visokozmogljivi brezkrtačni motor z močjo 500 W. V polno električnem načinu doseže hitrost do 30 km/h. Z njim boste lahko premagovali naklone do 25 stopinj. Tudi največji hribi sedaj ne bodo več ovira ali izgovor. Na voljo so štirje načini vožnje: električni način, način PAS, klasični način, način potiskanja. Preprosto povedano, ne glede na potrebe kolesarja, električno kolo se znajde v vseh situacijah.

Litijeva baterija kapacitete 10 Ah se nahaja v okvirju in je tako varna pred krajo in nepravilnim poseganjem. Vgrajene zaščite pasivno ohranjajo baterijo zdravo in tako poskrbijo za karseda najdaljšo življenjsko dobo. Baterija se polni približno štiri ure.

Poskrbljeno je tudi za udobje. Na sprednjih vilicah je nameščeno kakovostno vzmetenje, ki skupaj s sredinskim amortizerjem skrbita za vrhunsko udobje tudi pri najvišjih hitrostih in raznolikem terenu. Za prilagodljivost različnim površinam skrbi 21-stopenjski Shimano sistem prestav. To pomeni, da lahko ob vsakem trenutku in na kateri koli površini prilagodite svoje električno kolo za optimalno kolesarjenje. Samo ogrodje je tudi zložljivo, kar pomeni, da lahko e-kolo enostavno pospravite v prtljažnik ali pa vzemite s seboj na avtobus ali vlak.

Za še več informacij kliknite TUKAJ. Prodajalec vam e-kolo dostavi iz evropskega skladišča. Kje se lahko vozite z električnimi kolesi, kaj spada pod obvezno opremo, kako jih opredeljuje slovenska zakonodaja, si lahko preberete tukaj.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več

FAKULTETA ZA INFORMACIJSKE ŠTUDIJE (FIŠ)

Ljubljanska cesta 31a, 8000 Novo mesto, Tel: 07 373 78 84
Dobro fakulteto naredijo dobri profesorji in ne lepi zidovi Veliko pozornost usmerjajo v zaposlovanje predavateljev in raziskovalcev, ki imajo poleg doktorata znanosti na področju, ... Več

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več
Zlati partner

AVTERA d.o.o.

Litijska cesta 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 585 36 10
Avtera d.o.o. je slovenski zastopnik in distributer nekaterih najpomembnejših blagovnih znamk s področja računalništva, informacijske tehnologije in zabavne elektronike. Trendi ... Več