Računalništvo, telefonija
24.09.2020 15:08
Posodobljeno 9 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Električni skiro po zelo zanimivi ceni

Najboljše prevozno sredstvo za po mestu je električni skuter!
Najboljše prevozno sredstvo za po mestu je električni skuter!

Verjetno se boste strinjali, da prometne konice v mestih znajo biti neznosne. To pomeni, da za nekajkilometrsko vožnjo lahko potrebujemo tudi eno uro ali več, večino časa od tega pa se porabi za stanje na mestu ali v najboljšem primeru za počasno premikanje. Zaradi tega je pametno imeti električni skiro, saj z njim lahko po mestu potujemo veliko hitreje. V kolikor je vaša želja, da bi naokoli dirjali z električnim skirojem in se izognili prometni gneči je sedaj prav gotovo pravi trenutek za nakup.

Pri spletnem trgovcu Cafago so namreč pripravili izjemno akcijo, ki je ne gre zamuditi. Zelo zanimivi električni skiro Niubility N1 Folding Electric Scooter je namreč mogoče dobiti že za zgolj 227,79 evrov, in sicer na spletni povezavi https://bit.ly/362YIy3. Akcijska prodaja se zaključi že konec septembra, carin in dajatev pa tu ni, saj nam bo izdelek poslan neposredno iz nemškega skladišča. Za ugodno ceno električnega skiroja Niubility N1 Folding Electric Scooter moramo le vnesti kodo »CCN1B« (brez narekovajev) pred zaključkom nakupa.

Prepogljivi električni skiro Niubility N1 Folding Electric Scooter se vsaj glede na maloprodajno ceno lahko pobaha z zelo zanimivim tehničnimi lastnostmi, ki vas bodo zagotovo navdušile. Ta je namreč izdelan iz trpežnega aluminija, ki ga naredi zelo vzdržljivega poleg tega pa tehta manj kot 12 kilogramov. Poleg tega razpolaga še z elektronskim zavornim sistemom, tempomat pa bo omogočil enakomerno hitrost. Z električnim skirojem Niubility N1 Folding Electric Scooter lahko brez težav prevozimo do 25 kilometrov, najvišja hitrost pa znaša 25 kilometrov na uro. Skupna teža pa ne sme preseči 120 kilogramov.

Z električnim skirojem Niubility N1 Folding Electric Scooter boste zagotovo udobno prišli na svoj cilj, saj gre za izdelek, ki je med uporabniki odlično ocenjen. Ta namreč ponuja optimalno razmerje med ceno in uporabnostjo. Odlična alternativa torej za prevoz v mestih do šole, službe ali vaše naslednje športne aktivnosti. Več informacij o nadvse uporabnem izdelku je na voljo na TEJ POVEZAVI.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku