Avtomoto
05.07.2022 10:05
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zmogljiv električni skiro za premagovanje mestnih zastojev

EDIT / DODANO 5. 7. 2022

Električnemu skiroju Bezior S500Max so originalno ceno 369,99 € znižali na 339 €. Za promocijsko ceno uporabite akcijsko kodo FFS500MAX.


Mikromobilnost je vse bolj priljubljena v mestnih središčih, kjer do neke mere nadomešča javni prevoz in osebne avtomobile. Kako jim to uspeva? E-skiroji in e-kolesa so skoraj identični svojim neelektričnim različicam. So kompaktni, zanesljivi, hkrati pa so opremljeni z električnim pogonom, s katerim je osvajanje natrpanih mestnih ulic enostavno. Na TEJ POVEZAVI lahko dobite v času pisanja električni skiro Bezior S500Max za ugodno ceno 369,99 €. Prodajalec TomTop vam skiro pošlje iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev, poleg ugodne cene pa priloži še brezplačno poštnino.

Električni skiro Bezior S500 Max: ključne značilnosti

Električni skiro Bezior je opremljen s 500 W brezkrtačnim motorjem in 15 Ah baterijo. Najvišja hitrost je 25 kilometrov na uro in maksimalen doseg do 50 kilometrov. Za vrnitev na ceste boste potrebovali približno 7 ur polnjenja. Na voljo so trije načini vožnje za premagovanje različnih terenov.

Izdelan je iz lahke in trdne aluminijeve zlitine, ki lahko prenese obremenitve do 120 kilogramov. Okvir je prav tako zložljiv, kar omogoča lažje shranjevanje in prenašanje. Električni skiro lahko zložite v le nekaj sekundah.

Pregled podatkov o vožnji omogoča večnamenska armaturna plošča, na voljo pa je tudi aplikacija. Za varnost podnevi in ponoči skrbita LED žaromet in zadnja zavorna luč, ki bosta poskrbela, da ste vidni za ostale udeležence v prometu.

Za še več informacij in možnosti nakupa kliknite TUKAJ.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Električni skiro


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Crayon

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 0597 87 142
Crayon je globalno podjetje, ki svojim strankam pomaga zgraditi komercialne in tehnične temelje za uspešno digitalno transformacijo v oblak. Ponujamo celovite IT rešitve migracij ... Več
Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18

Omni komunikacije d.o.o.

Stare Črnuče 9, 1000 Ljubljana, Tel: 040 726 280
Tehnologije, ki so se pred leti zdele nemogoče, so danes resničnost. Vedno več podjetij se odloča za avtomatizacijo svojih procesov. Avtomatizacija, ki je eden izmed ključnih ... Več