Računalništvo, telefonija
23.04.2018 10:48
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Električni brivnik Xiaomi Mijia za manj kot 40 evrov!

Električni brivnik Xiaomi Mijia ponuja odlično britje za zelo ugodno ceno.
Električni brivnik Xiaomi Mijia ponuja odlično britje za zelo ugodno ceno.

Kitajsko podjetje Xiaomi je eden največjih proizvajalcev pametnih mobilnih telefonov na svetu, vse pogosteje pa orje ledino tudi na drugih področjih. Tokrat nas je presenetilo z edinstvenim izdelkom, ki je pisan na kožo moškim. Tu namreč gre za pameten električni brivnik Mijia Waterproof Electric Shaver, ki ga spletna prodajalna Cafago ponuja po nadvse ugodni ceni. Na spletni povezavi https://www.cafago.com/en/p-paa0177.html?aid=niske lahko namreč z uporabo promocijske kode »APAA17« (brez narekovajev) novost kupimo že za 38,17 evrov. Z nakupom pa nikakor ne gre odlašati, da bo električni brivnik Xiaomi Mijia Waterproof Electric Shaver po znižani ceni na voljo le do 25. maja.

Električni brivnik Xiaomi Mijia je združljiv s standardom IPX7, kar v praksi pomeni, da je lahko novost do pol ure potopljena do enega metra globoko v vodi brez skrbi, da bi se poškodovala. Za britje ima novost na voljo tri 360 stopinjske brivne glave, ki omogočajo tako suho kot mokro britje, uporabnik pa lahko za britje izbira med počasnim vrtenjem in hitrejšim vrtenjem brivnih glav. Novost odlikujejo še dolga avtonomija delovanja in hitro polnjenje, saj lahko povsem izpraznjen brivnik napolnimo v zgolj dveh urah, za to pa je na voljo poseben podstavek.

Več informacij o zanimivem električnem brivniku Xiaomi Mij je na voljo na povezavi https://www.cafago.com/en/p-paa0177.html?aid=niske. Tu lahko seveda oddate tudi vaše naročilo.


Prijavi napako v članku