Računalništvo, telefonija
14.07.2018 12:03

Deli z drugimi:

Share

Elegantna pametna ročna ura Xiaomi za zelo dostopno ceno!

Pametna ročna ura Xiaomi Mijia Quartz Watch je primerna tak za družbene dogodke kot za šport!
Pametna ročna ura Xiaomi Mijia Quartz Watch je primerna tak za družbene dogodke kot za šport!

Kitajsko podjetje Xiaomi je eden od najbolj priljubljenih proizvajalcev pametnih mobilnih telefonov na svetu, njihovi izdelki pa so precej cenejši od priznanih imen. To povsem drži tudi za njegove pametne ročne ure, vključno z najnovejšo, ki se trži pod oznako Mijia Quartz Watch. Novost prinaša nekatere ključne funkcije, ki so značilne za pametne ročne ure, kot je na primer obveščanje o prejetih sporočilih in telefonskih klicih.

Pametna ročna ura Xiaomi Mijia Quartz Watch je primerna tako za družabne dogodke kot za šport, saj jo odlikuje okrogel zaslon s premerom 40 milimetrov in odpornost prosti vodi do globine 30 metrov. Za povezovanje s pametnimi napravami je na voljo brezžična povezava Bluetooth 4.0, medtem ko jih dolgo avtonomijo delovanja zagotavlja zmogljiva baterija. Novost je na voljo v več barvnih odtenkih, med njimi pa najdemo črno, sivo in belo, pri čemer slednja razpolaga z modnim pasom iz umetne mase.

Zanimiva pametna ročna ura Xiaomi Mijia Quartz Watch bo naprodaj od 17. julija naprej, in sicer tako preko uradne spletne strani podjetja Xiaomi kot preko priznanih kitajskih spletnih prodajaln. Novost na srečo ne bo pretirano draga, saj bodo trgovci zanjo zahtevali le okoli preračunanih 48 evrov.


Prijavi napako v članku