Igre
05.06.2010 16:14
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Electronic Arts oznanil, da prihaja

Dead Space: Extraction
Dead Space: Extraction

Obstajata dve vrsti špekulacij. Prva vrsta špekulacij je takšna, da zaudarja že od daleč. Druga vrsta pa je takšna, ki nam daje upanje za morebitno uresničitev. In kam lahko uvrstimo govorice o prehodu Wii-jeve ekskluzive “Dead Space: Extraction” tudi na konzoli Playstation 3 in Xbox 360?

Če je verjeti besedam avtorjem, jo lahko prištejemo med še kako resnične, kajti Electronic Arts je nedavno najavil, da bo dotična igra naredila prehod tudi na XBLA in PSN storitvi. Igra Dead Space: Extraction je bila izdana proti koncu lanskega leta, ekskluzivno za Nintendo Wii, a se je kljub pozitivnim ocenam prodajala pod pričakovanji avtorjev.

Kakorkoli že, glede na to, da je bil “Dead Space: Extraction” ustvarjen specifično za Nintendo Wii, pa si je lastil tudi funkcije, ki jih je omogočal le Wii-mote. To dejstvo se bo konec leta spremenilo, kajti Move (Playstation 3) in Natal (Xbox 360) se približujeta in po vsej verjetnosti bomo videli tudi podporo za njiju v dotični igri, kot tudi izboljšani vizualni efekti in ostale stvari.

Datum izida te igre naj bi bil še pred koncem tega leta. Več informacij bomo kajpak lahko ugledali tokom sejma E3.

Vas zanima več iz te teme?
Electronic Arts igre

Prijavi napako v članku