Telefoni
12.01.2019 11:33

Deli z drugimi:

Share

Edinstven vmesnik MIUI 11 kmalu med nami

Novi grafični vmesnik Xiaomi MIUI 11 obeta veliko.
Novi grafični vmesnik Xiaomi MIUI 11 obeta veliko.

Eno izmed glavnih vodil podjetja Xiaomi je, da kakovostni izdelki niso nujno tudi dragi, zato je to tudi nadvse priljubljeno med uporabniki storitev mobilne telefonije. K temu nedvomno veliko pripomore napredni grafični vmesnik MIUI, ki pripomore k boljši uporabniški izkušnji. O grafičnem vmesniku MIUI 10 se na svetovnem spletu govori že dalj časa, saj gre za nedvomno enega izmed najbolj naprednih vmesnikov za Android doslej. Ta namreč omogoča povsem nov nivo prilagajanja mobilnega telefona uporabniku, s čimer so telefoni podjetja Xiaomi postali še bolj uporabni.

Ker pa se zahteve uporabnikom spreminjajo ne preseneča, da je podjetje Xiaomi v okviru svoje nedavne letne konference MIUI Core Experience razkril, da njegovi programerji že pripravljajo dostojnega naslednika grafičnega vmesnika MIUI 10. Tu seveda govorimo o grafičnem vmesniku MIUI 11, ki naj bi bil precej hitrejši v primerjavi s predhodnikom in se bo pri delovanju zanašal na rešitve, ki temeljijo na osnovi umetne inteligence. Domnevno bo na voljo več funkcionalnosti, ki bodo simulirale človeško interakcijo in na koncu olajšale uporabo mobilnih naprav.

Xiaomi je v okviru konference MIUI Core Experience predstavil še nekaj statističnih podatkov, povezanih z grafičnim vmesnikom MIUI. Ta je med nami prisoten že kar dolgih osem let, trenutno pa je nameščen že na več kot 300 milijonih mobilni napravah širom sveta. Najnovejši MIUI 10 pa se trenutno nahaja na več kot 40 mobilnih napravah podjetja Xiaomi.


Prijavi napako v članku