Življenjski slog
Poslovne rešitve
31.05.2022 14:26

Deli z drugimi:

Share

EcoFlow prenosne polnilne postaje

Za v kemp ali na odprto morje. EcoFlow prenosne polnilne postaje odslej na voljo tudi pri nas. Vzemite napajanje s seboj, kamor koli že greste! EcoFlow ponuja najhitrejše polnilne prenosne napajalne postaje na svetu.

Na naš trg vstopa blagovna znamka EcoFlow, ki ponuja napredne rešitve pri prenosnemu polnjenju električnih naprav. Še posebno prav bodo EcoFlow prenosne polnilne postaje prišle vsem tistim, ki radi hodite v bolj odmaknjene kempe ali odjadrate na morje. Sliši se kot hec, pa ni. EcoFlow lahko polni tudi vaš električni avtomobil, toliko da se lahko pripeljete do prave polnilne postaje, v primeru da vam kje za malo zmanjka dometa.

Ali ste vedeli? Model RIVER Max se napolni od 0-80% v manj kot eni uri oz. do 100% v zgolj 96 minutah, kar zadošča potem za 576Wh.

Serija EcoFlow RIVER

Kompaktne, lahko prenosne polnilne postaje, ki se do 80% napolnijo v manj kot eni uri! Možen priklop solarnih panelov. Skupna podprta moč 600W. Enostavno prenašanje, saj tehtajo le nekaj kilogramov. Naj bo to najmanjši model – RIVER mini, ali največji – RIVER Pro, vse jih je mogoče prenašati zgolj z eno roko. Polnimo jih lahko preko klasične 220V vtičnice, avtomobilske 1V ali preko solarnih panelov.

Ogled izdelkov –>

Serija EcoFlow DELTA

Bodite pripravljeni na naslednji izpad električne energije ali pa se priključite na svojo lastno elektriko tudi ko ste izven omrežja, s prenosnimi polnilnimi postajami serije DELTA. Postaje serije DELTA obsegajo od 882 Wh do 25 kWh. Primerne so tako za v kemp, na ladji ali vikendu, kjer nimate električnega priključka.

Ogled izdelkov –>

Dodatki EcoFlow

Večina polnilnih postaj EcoFlow podpira tudi polnjenje preko solarnih panelov. Izbirate lahko med različnimi spodaj. Za še lažje prenašanje polnilnih postaj pa so tu na voljo tudi turbe. Preverite pestro ponudbo dodatkov za EcoFlow polnilne postaje.

Ogled izdelkov –>

Ecoflow Smart Generator električni bencinski agregat

Ni ga čez klasiko! V ponudbi EcoFlow imamo tudi bencinski agregat, ki bo pri polni obremenitvi deloval kar do 3.5 ure in pri temu porabil cca 4L goriva.

Ogled izdelka –>

Uradni uvoznik in distributer za Slovenijo: Elkotex d.o.o., Magistrova 1, 1000 Ljubljana

Info mail: prodaja@elkotex.si

Kontaktirajte nas v primeru interesa po nadaljni prodaji. Nudimo hitre dobave, ugodne cene in popuste na večje količine.

Spletna stran proizvajalca


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
prenosne baterije

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ELKOTEX d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ELKOTEX d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ELKOTEX d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TELEKOM SLOVENIJE d.d.

Cigaletova ulica 15, 1000 Ljubljana, Tel: 01 234 10 00
V skladu s svetovni trendi skupaj s hčerinskimi družbami doma in v tujini deluje kot enovita gospodarska Skupina Telekom Slovenije. Fiksno-mobilna konvergenca je imperativ časa. ... Več
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več

CLIP d.o.o.

Ulica Bojana Belne 3, 2212 Šentilj v Slovenskih goricah, Tel: 02 320 54 03
Clip d.o.o. ponuja popolno programsko opremo za računovodstvo in tehnologijo polnjenja akumulatorjev. Pohvalijo se lahko z uporabniki tako doma kot tudi na območjih nekdanje Jugoslavije. Podjetje ... Več

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več