Računalništvo, telefonija
14.12.2013 10:44

Deli z drugimi:

Share

Družba D-Link predstavila napravo ShareCenter™+ za pretočno predstavnost, izmenjavo in shranjevanje podatkov na daljavo

Družba D-Link je danes predstavila oblačni pomnilnik ShareCenter™+ z možnostjo priklopa dveh trdih diskov za omrežno shranjevanje podatkov (DNS-327L). Najnovejši član v nagrajeni D-Linkovi družini naprav ShareCenter™ je pomnilnik za uporabo v domačem okolju, preoblikovan tako, da zadovolji današnje potrebe po mobilnosti in hkrati zagotovi visoko zmogljivost, prilagodljivost shranjevanja varnostnih kopij in delovanje pretočnih predstavnostnih aplikacij. ShareCenter™+ podpirajo edinstvene storitve v oblaku mydlink™ družbe D-Link, ki so brezplačne in uporabnikom omogočajo dostop, upravljanje in izmenjavo dragocenih podatkov na daljavo ali iz katere koli mobilne naprave ali računalnika z internetno povezavo. Ker ne zahteva nobene konfiguracije, je nastavitev naprave izjemno preprosta.
Oblačni pomnilnik z možnostjo priklopa dveh trdih diskov za mrežno shranjevanje podatkov, ki je opremljen z oblačnimi storitvami mydlink™ in ne zahteva nobene konfiguracije.
Oblačni pomnilnik z možnostjo priklopa dveh trdih diskov za mrežno shranjevanje podatkov, ki je opremljen z oblačnimi storitvami mydlink™ in ne zahteva nobene konfiguracije.

ShareCenter™+ predstavlja samo središče sodobnega digitalnega življenja, saj uporabnikom omogoča, da kadarkoli in od koderkoli dostopajo do svoje glasbe, video posnetkov, slik in datotek. Z vsemi svojimi vsebinami se lahko povežete hitro in preprosto* ne glede na to, ali želite predvajati glasbo iz domače zbirke na svojem pametnem telefonu, medtem ko ste v avtu, ali dostopiti do poslovnih datotek v kavarni, medtem ko čakate na naslednji sestanek, ali pa želite pokazati slike svojim prijateljem, ne da bi vam bilo treba vklopiti računalnik.

Tvrtko Ljubić, regionalni menedžer v D–Linku Adria, je dejal:

»Naprava ShareCenter™+ omogoča večjo priročnosti pri shranjevanju, izmenjavi in pretakanju predstavnosti, zlasti ko se uporablja skupaj z oblačnimi storitvami mydlink™ in servisom ʻzero configurationʼ. Družba D-Link želi na podlagi svojih dosežkov na področju omrežnih možnosti in povezljivosti postati pionir v zagotavljanju teh možnosti na daljavo. Vse na pomnilniku ShareCenter™+ shranjene predstavnosti in dokumenti so vam v trenutku na voljo na vsaki mobilni napravi, ki je povezana v internet, to pa pomeni, da si vse svoje filme in glasbo lahko predvajate le z enim dotikom, ne glede na to, kam greste. Ne more se vam zgoditi, da bi vam zmanjkalo predstavnosti ali da bi ključno datoteko pozabili doma.«

Predvajajte in delite večpredstavnosti – na daljavo

Prav neverjetno je, kako Sharecenter™+ zagotavlja predstavnosti za različne samostojne predstavnostne predvajalnike in igralne konzole, ki si jih lahko ogledate kar na malih zaslonih v svojih dnevnih sobah. Ima certifikat DLNA in za televizijsko predvajanje vsebin ni potrebno vklopiti računalnika, kar pomeni, da je odpravljena potreba po računalniku, na katerem bi bile shranjene predstavnosti.

Tisti, ki imate iPod, iPhone ali iPad, se boste razveselili tudi medijskega strežnika iTunes, ki je vgrajen v Sharecenter™+. Še več, združen je s programom za izmenjavo datotek P2P, ki bistveno poenostavi postopek prenosa vsebin. Pretakanje in funkcije P2P delujejo na daljavo, preko varnega portala mydlink™, ki resnično zagotavlja dostop od koderkoli in kadarkoli.

Ustvarite varnostne kopije najpomembnejših vsebin

Visoko zmogljiva strojna oprema, združena z gigabitno povezljivostjo, omogoča uporabnikom hitro varnostno kopiranje in prenos datotek. V manj kot eni minuti lahko varnostno kopirate do 1.700 pesmi ali filmov visoke ločljivosti, oziroma prenesete 10.000 fotografij v manj kot dveh minutah, ter tako prihranite čas in energijo. To pa še dodatno poenostavi varovanje podatkov.

Ustvarite si svoj oblak

Pomnilnik Sharecenter™+ najbolje izkorišča oblačne storitve mydlink™, da odpravi težave z omejenim shranjevalnim prostorom na pametnih telefonih in tabličnih računalnikih. Vsaka oseba shranjuje povprečno 50 in več GB fotografij in glasbe doma**, kar je preveč za večino naprav.

To pomeni, da vam ni treba več izgubljati časa na upravljanje datotek ali izbiro filmov, ki jih boste sinhronizirali – preko vašega osebnega oblaka vam je vse na voljo kadarkoli to želite.

Več kot diskovno omrežje

Pametne aplikacije za upravljanje zbirk omogočajo uporabnikom nemoteno upravljanje glasbe in fotografij. Glasbeni center vam bo pomagal upravljati svoje glasbene zbirke z vgrajenim glasbenim predvajalnikom in podporo Apple AirPlay, medtem ko boste v foto centru z lahkoto ustvarjali albume, urejali fotografije in jih delili preko družabnih omrežij, kot so Facebook, Picasa in Flickr. Nadzorni center opravlja podobne naloge v zvezi s kamerami, ki si omogočene za mydlink™: poenostavi postopek nastavitve celovitega nadzornega sistema.

Preprosta nastavitev z možnostjo »Zero Configuration«

Uporaba pomnilnika Sharecenter™+ je še dodatno poenostavljena, ker je podprt z edinstveno D-Linkovo možnostjo »Zero Configuration«. Ko se uporablja skupaj z oblačnim usmerjevalnikom D-Link, bo naprava samodejno zaznana in konfigurirana. Morali boste samo vstaviti en ali dva gonilnika in pritisniti gumb.

S čarovnikom za namestitev programske opreme lahko izbirno namestite gonilnike skupaj z RAID 1 (zrcalni disk), da preprečite izgubo podatkov v primeru okvare enega od gonilnikov. Druga možnost je, da gonilnike namestite v enem od treh dodatnih načinom (Standard, JBOD, RAID 0). Program za varnostno kopiranje s številnimi funkcijami in podpora za Apple Time Machine pomagata zagotoviti celovitost vaših najpomembnejših podatkov iz vseh naprav.

Za več informacij o oblačnem pomnilniku ShareCenter™+ z možnostjo priklopa dveh trdih diskov za omrežno shranjevanje podatkov (DNS-327L) obiščite dlink.com.

Opombe:

* Zagotovljena mora biti ustrezna internetna in/ali podatkovna povezava za zadevno napravo.

** Ljudje na letni ravni ustvarijo za 15 GB fotografij: http://digital-photography-school.com/how-many-photos-do-we-take-each-week-poll in povprečno preko iTunes prenesejo 7.160 pesmi (28,6 GB): http://9to5mac.com/2011/01/04/a-look-at-the-average-itunes-library/

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem D-LINK
Za več informacij so vam na voljo pri D-LINK
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

D-Link_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem D-LINK? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

EGAL d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 05 905 55 35
EGAL, d.o.o., Ljubljana je ekskluzivni zastopnik ameriškega globalnega podjetja Panduit za jugovzhodno in vzhodno Evropo, in sicer so predstavniki v 26 evropskih državah. Panduit ... Več
Zlati partner

RAČUNALNIŠKI MUZEJ

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več