Telefoni
04.03.2010 10:23

Deli z drugimi:

Share

Družabni LG GT350

Družabni LG GT350
Družabni LG GT350

Družba LG Mobile je pripravila nov mobilni telefon, namenjen uporabnikom, ki veliko uporabljajo socialna omrežja ter s prsti »klepetajo« s prijatelji. Model LG GT350 poleg velikega 3-palčnega in na dotik občutljivega zaslona odlikuje tudi drsna QWERTY-tipkovnica, s katero je pisanje sporočil občutno hitrejše.

Mobilni telefon LG GT350 je naslednik leta 2008 predstavljenega modela LG KS360, ki je bil med uporabniki zelo dobro sprejet, saj ga je za svojega vzelo prek 5 milijonov uporabnikov. Pri LG Mobile si od novinca obetajo še več, saj so ga tehnološko posodobili ter optimizirali za uporabnike, ki radi tipkajo.

LG GT350, ki je strojno precej zmogljivejši od predhodnika, se lahko pohvali z večjo, zdaj 4-vrstično QWERTY-tipkovnico, ki še olajša hitro tipkanje. Prenovljen je tudi 3-palčni zaslon, ki je sedaj v celoti občutljiv na dotik. Oboje občutno pripomore k hitrejšemu rokovanju z aplikacijami telefona, med katerimi prednjačijo spletne povezave v vse bolj priljubljena socialna omrežja, kot sta Facebook in Twitter. Telefon zna združevati informacije iz različnih socialnih omrežij in jih v enotni obliki prikazati na zaslonu, kar uporabniku še olajša spremljanje dogajanja. Drsna tipkovnica je kot nalašč za komunikacijo prek e-pošte, ki ima, tako kot socialna omrežja, na voljo hitre bližnjice za še hitrejše in učinkovitejše delo. LG GT 350 je opremljen tako s spletnim brskalnikom ter programi za spletni klepet.

LG GT350 bo prodajno pot v Evropi začel aprila, na voljo pa bo v modri, rožnati, srebrni ter črni barvi.


Prijavi napako v članku