Igre
03.02.2023 06:43
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Drugi vikend BOFX CS:GO SDP je za nami, volkovi zdrsnili na drugo mesto

Za nami je drugi tekmovalni vikend državnega prvenstva v CS:GO. In po 6. krogih imamo le še eno neporaženo ekipo, ki zaseda vrh lestvice in to je ekipa Contentplanet.

Zdaj po 6. odigranih krogih se že kaže, da bomo najverjetneje gledali končnico med temi štirimi ekipami: Contentplanet, CWE, Agregat10 in iSucks.

Za 5 mesto se bosta najverjetneje borili ekipi Sneaky Foxes in pa Kripli, medtem ko v spodnjem delu lestvice lahko pričakujemo boj med ekipama Si.Army in Atlantis.


Lestvica po šestih odigranih krogih

4. krog v petek je na prenosu prvo postregel s tekmo med Sneaky Foxes in Si.Army. Tekma je bila odigrana na mapi Inferno, kjer so Sneaky Foxes vodili večino časa in na koncu varno pripeljali tekmo do konca z zmago 16:9. Si.Army se je enkrat uspel približati, a žal niso izkoristili momenta, saj so lisičke uspele vzeti vojakom kar dve rundi z “eko” nakupom in tako ustavili njihov nalet.

Druga tekma na prenosu v petek je bil velik derbi med ekipo Agregat10 in ekipo iSucks, kjer smo si vsi nadejali zelo napeto tekmo, a nam z izjemo polovičnega »come backa« ekipe Agregat10 po zaostanku 14:7 in delnim rezultatom 0:6 za Agregat, tekma ni dala tistega občutka enakovrednosti ekip. Na koncu so se iSucks uspeli zbrati in zmagali tekmo s končnim rezultatom 16:13. Ostale rezultate 4. kroga si lahko pogledate na spodnji sliki.

Rezultati 4. kroga

V soboto nas je čakal 5. krog in otvoritvena tekma med Si.Army in Contentplanet, kjer so slednji odpravili vojake s 16:0 in tako ostali neporaženi po 5. odigranih krogih. Druga tekma med Atlantis in Agregat10 tudi ni postregla, s kakšnim presenečenjem saj je slednja slavila z rezultatom 16:3. Ostale rezultate 5. kroga si lahko pogledate na spodnji sliki.

Rezultati 5. kroga

Prava poslastica pa nas je čakala na otvoritveni tekmi 6. kroga, in sicer med CWE in Contentplanet, obe še neporaženi ekipi sta se udarili za prvo mesto po 6. krogih.

Prvi polčas je bila tekma še nekako izenačena, čeprav se je že kazalo, da so se Contentplanet bolje pripravili na nasprotnika. Polčas se je končal z rezultatom 9:6 v korist Contentplaneta. V drugem polčasu pa so fantje v ekipi CWE popustili in uspeli dobiti samo eno rundo ter tako končali tekmo s prvim porazom 16:7.

Zadnja tekma drugega tekmovalnega dne med Atlantis in Kripli, pa je bila pravo presenečenje. Po prvem polčasu je ekipa Kripli vodila 11:4 in ko smo že mislili, da je tekma praktično odločena je ekipa Atlantis kot že dvakrat prej v ligiposkrbela, da so se odigrali podaljški. Žal pregovor v tretje gre rado, zanje ne drži in tudi tretjo tekmo so izgubili po podaljških z rezultatom 19:17 in tako ostajajo edina ekipa brez zmage. Ostale rezultate 6. kroga si lahko pogledate na spodnji sliki.

Rezultati 6. kroga

Torej za nami je 6 odigranih krogov in pred nami jih je še 8, zagotovo nas čaka še zanimiv razplet državnega prvenstva. 7. krog se bo odvil v petek, 3. 2., potem pa nas čaka še sedem povratnih krogov, saj se liga igra po sistemu double round robin, preden se podamo v končnico tekmovanja.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
ešport EŠZS CS:GO

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem E-športna zveza Slovenije (EŠZS)
Za več informacij so vam na voljo pri E-športna zveza Slovenije (EŠZS)
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem E-športna zveza Slovenije (EŠZS)? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več
Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808