Računalništvo, telefonija
19.08.2008 10:23
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Druga generacija Logitech Desktop Wave Pro

Druga generacija Logitechovih brezžičnih tipkovnic Wave Pro združuje udobno uporabo Logitechovih Wave tipkovnic v kombinaciji z Logitech MX1100 brezžično lasersko miško in polnjivo baterijo. Če potrebujete le novo miško, bo v ta namen posebej v prodaji tudi miška MX1100.

Po neodvisni študiji, ki jo je izvedel dr. Peter W. Johnson z Univerze v Washingtonu, Logitechova tipkovnica Wave skrbi za udobno vsakodnevno uporabo. Z združevanjem treh značilnih elementov združuje nova Logitechova tipkovnica inovativen dizajn v obliki vala, zavoj v obliki črke U ter oblazinjen počivalnik za dlan. Za razliko od klasičnih tipkovnic lahko tipkovnico Wave uporabite nemudoma – brez ponovnega učenja.

Dopolnilo tipkovnici Wave je posebej oblikovana miška MX1100, ki ustreza naravni drži vaše dlani. Pri nakupu namizja z vključenim USB priključkom vam miška MX1100 omogoča popolno polnjenje baterije tudi v času dela. 15-minutno polnjenje vam omogoča uporabo za en dan, medtem ko vam 7-urno polnjenje omogoča uporabo do šest tednov. Svojo miško lahko napolnite tudi preko katerekoli vtičnice tako, da vključite USB kabel v AC priključek. (Pri posameznem nakupu ima miška devetmesečno življenjsko dobo in za svoje delovanje potrebuje baterije AA).

Miška vsebuje MicroGear Precision vrtilni kolešček, ki ima možnost dveh nastavitev, vključno z možnostjo izredno hitrega preleta skozi spletne strani ali dokumente. Osem programskih gumbov vam omogoča hiter dostop do informacij, spletnih strani, datotek in aplikacij. Z nameščeno programsko opremo vam neopazni palčni gumb omogoča enostavno prehajanje in menjavanje, posebna gumba pa s pritiskom omogočata približevanje in oddaljevanje dokumentov. Miška vsebuje tudi prilagajanje slikovnih pik (do 1.600 dpi), kar je zelo priročno za urejanje slik na ravni slikovnih točk, ali v primerih, ko morate hitro premakniti drsnik znotraj dokumenta.

Z optimizacijo sistema nadzora moči prinaša izpopolnjena brezžična tehnologija 3-letno življenjsko dobo baterije za tipkovnico (najdaljša življenjska doba, ki jo omogoča Ligitech), ne da bi vas ob tem skrbelo, kako boste zamenjali baterijo.

Cena in dosegljivost
Logitechova Wave Pro brezžična tipkovnica v kombinaciji z miško bo na voljo v začetku septembra po maloprodajni ceni 119,99 € v Evropi. Posamezen nakup miške Logitech MX1100 Cordless Laser bo v ZDA mogoč konec avgusta ter v Evropi v sredini septembra po maloprodajni ceni 69,99 €.


Prijavi napako v članku