Triki in nasveti
24.01.2015 09:08

Deli z drugimi:

Share

Dropbox na voljo za mobilnike Windows Phone

Dropbox je odslej polno združljiv z vsemi napravami, ki poganjajo mobilni operacijski sistem Windows Phone 8 ali novejši.
Dropbox je odslej polno združljiv z vsemi napravami, ki poganjajo mobilni operacijski sistem Windows Phone 8 ali novejši.

Danes si življenje brez pametnega mobilnega telefona že težko predstavljamo, saj ga že na vsakem koraku uporabljamo tako za opravljanje vsakodnevnih opravil kot za preživljanje prostega časa. Ker zaradi tega razpoložljivega prostora na nepogrešljivi napravi kaj hitro zmanjka, so se pri podjetju Dropbox odločili, da njihovo oblačno storitev ponudijo tudi uporabnikom mobilnikov Windows Phone. Novost je nastala kot plod sodelovanja med podjetjema Dropbox in Microsoft, zato je polno združljiva z vsemi napravami, ki poganjajo mobilni operacijski sistem Windows Phone 8 ali novejši.

Mobilna aplikacija za dostop do oblačnega prostora Dropbox preko pametnih mobilnih telefonov Windows Phone je na voljo za brezplačen prenos na spletni povezavi bit.ly/Dropbox-Windows-Phone. Novost ponuja večino možnosti, s katerimi trenutno že razpolagajo uporabniki mobilnih naprav Android in iOS. Med njimi izstopajo funkcionalnost za varnostno kopiranje fotografij v oblak, izmenjava vsebin s preostalimi uporabniki in možnost uporabe tako osebnih kot poslovnih uporabniških računov. Če pa boste pri namestitvi ali uporabi novosti naleteli na težave, nič zato, saj se po pomoč in nasvete lahko kadarkoli zatečete na forum Računalniških novic (bit.ly/ForumRN).


Prijavi napako v članku