USB Adapter D-Link 3G HSUPA DWM-156 – IZKLICNA CENA 1€!

Licitacija je zaključenaOPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.

USB adapter D-Link je naprava, ki jo nujno potrebujete, če želite do svetovnega spleta dostopati v območju, kjer ni na voljo 802.11 omrežja.

Zanesljiva tehnologija. Kjer koli že ste DWM-156 vam ponuja zanesljivo širokopasovno povezljivost. Največja prenosna hitrost podatkov znaša 7,2 Mbps. DWM-156 podpira 3G HSUPA tehnologijo, ki ponuja izboljšanje prenosnih hitrosti in območje dosega. 3G je tudi nazaj združljiva s 3G in 2,5G tehnologijo.

Poleg izjemnih tehničnih lastnosti, pa boste navdušeni tudi nad hitro in preprosto namestitvijo. Priložena programska oprema omogoča dostop do telefonskega imenika in SMS sporočil shranjenih na SIM kartici.

Povezljivost v svetovni splet pa ni edina možnost USB adapterja. Deloval bo tudi kot bralnik pomnilniških kartic MicoSD in vam tako zagotovil, da boste poleg omrežja s seboj prenašali tudi pomembne podatke in datoteke.

Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem Xenya d.o.o. (Več o izdelku)


Deli z drugimi:
Share