Urejevalnik brade Braun BT 7040 – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključenaOPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.

Opis:

Li-Ion baterija ima v primerjavi s prejšnjim modelom (BT3040) za 150 % daljši čas delovanja.

Moški urejevalnik brade/aparat za striženje je v celoti primeren za čiščenje z vodo. Omogočena je uporaba s priključno vrvico ali brez nje za maksimalno fleksibilnost.

2 glavnika za prirezovanje in natančno kolesce nudijo 39 nastavitev dolžine od 0,5 do 20 mm, kar vam omogoča kakršenkoli slog brade ali pričeske.

Z ostrimi rezili, ki trajajo celotno življenjsko dobo aparata, mini brivnikom z mrežico in natančnim prirezovalnikom urejevalnik brade Braun zagotavlja skrajno natančnost. Z brezplačnim brivnikom Gillette Fusion5 ProGlide za gladko britje.

Nekajdnevna brada, kratka brada in striženje las: Glavnik za kratke brade vam pomaga urejati kratke do srednje dolge brade (0,5–10 mm) in celo ostriči lase. Za prirezovanje na še krajšo dolžino (0,5 mm) odstranite glavnik. Natančno kolesce vam omogoča, da dosežete natančno želeno dolžino v korakih po 0,5 mm.

Dolga brada in striženje las: Urejajte dolgo brado ali pričesko z glavnikom, ki nudi nastavitve 11–20 mm. Natančno kolesce vam omogoča, da dosežete natančno želeno dolžino v korakih po 0,5 mm.

Oblikovanje robov in natančno prirezovanje: Odstranite glavnik in uporabite kovinska rezila za oblikovanje natančnih linij in robov. Za manjša območja lahko uporabite tudi nastavek za natančno prirezovanje.

Gladko in natančno britje: Vrat, lica in obraz gladko obrijte z brivnikom Gillette Fusion5 ProGlide s tehnologijo FlexBall. Za manjša območja lahko uporabite tudi mini brivnik z mrežico.

Motor s samodejnim zaznavanjem: Zagotavlja stalno hitrost rezanja, kar omogoča 100-odstotno učinkovitost prirezovanja na vseh vrstah brade. Brez neprijetnega vlečenja.

Li-Ion baterija z enim polnjenjem, ki traja 1 uro, zagotavlja 100 minut nemotene uporabe. Ponuja tudi 5-minutno hitro polnjenje za eno urejanje.

V celoti primeren za čiščenje z vodo: Enostavno čiščenje pod tekočo vodo.

Vrečka z zadrgo in stojalo za polnjenje: Svoje nastavke hranite skupaj in s priročnim prenosnim polnilnikom poskrbite, da baterija nikoli ni prazna.

Paket vsebuje:

  • 1× polnilni urejevalnik brade – BT7040
  • 2× glavnik za 39 nastavitev dolžine (0,5–20 mm)
  • 2× nastavek – natančni prirezovalnik in mini brivnik z mrežico
  • 1× brezplačni brivnik Gillette Fusion5 ProGlide s tehnologijo Flexball za gladko britje
  • 1× polnilna enota s kablom za polnjenje
  • 1× vrečka z zadrgo
  • 1× ščetka za čiščenje
  • 1× navodila za uporabo
  • 1× garancija

Deli z drugimi:
Share

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

KARTUŠE.NET

Titova cesta 44, 2000 Maribor, Tel: 040 125 585
Kartuše za Epson Kartuše za Canon Kartuše za HP Kartuše za Lexmark Kartuše za Brother Kartuše za Dell Kartuše za Samsung Tonerji za HP Tonerji za Samsung ... Več
Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več
Zlati partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več