Urejevalnik brade Braun BT 7040 – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključenaOPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.

Opis:

Li-Ion baterija ima v primerjavi s prejšnjim modelom (BT3040) za 150 % daljši čas delovanja.

Moški urejevalnik brade/aparat za striženje je v celoti primeren za čiščenje z vodo. Omogočena je uporaba s priključno vrvico ali brez nje za maksimalno fleksibilnost.

2 glavnika za prirezovanje in natančno kolesce nudijo 39 nastavitev dolžine od 0,5 do 20 mm, kar vam omogoča kakršenkoli slog brade ali pričeske.

Z ostrimi rezili, ki trajajo celotno življenjsko dobo aparata, mini brivnikom z mrežico in natančnim prirezovalnikom urejevalnik brade Braun zagotavlja skrajno natančnost. Z brezplačnim brivnikom Gillette Fusion5 ProGlide za gladko britje.

Nekajdnevna brada, kratka brada in striženje las: Glavnik za kratke brade vam pomaga urejati kratke do srednje dolge brade (0,5–10 mm) in celo ostriči lase. Za prirezovanje na še krajšo dolžino (0,5 mm) odstranite glavnik. Natančno kolesce vam omogoča, da dosežete natančno želeno dolžino v korakih po 0,5 mm.

Dolga brada in striženje las: Urejajte dolgo brado ali pričesko z glavnikom, ki nudi nastavitve 11–20 mm. Natančno kolesce vam omogoča, da dosežete natančno želeno dolžino v korakih po 0,5 mm.

Oblikovanje robov in natančno prirezovanje: Odstranite glavnik in uporabite kovinska rezila za oblikovanje natančnih linij in robov. Za manjša območja lahko uporabite tudi nastavek za natančno prirezovanje.

Gladko in natančno britje: Vrat, lica in obraz gladko obrijte z brivnikom Gillette Fusion5 ProGlide s tehnologijo FlexBall. Za manjša območja lahko uporabite tudi mini brivnik z mrežico.

Motor s samodejnim zaznavanjem: Zagotavlja stalno hitrost rezanja, kar omogoča 100-odstotno učinkovitost prirezovanja na vseh vrstah brade. Brez neprijetnega vlečenja.

Li-Ion baterija z enim polnjenjem, ki traja 1 uro, zagotavlja 100 minut nemotene uporabe. Ponuja tudi 5-minutno hitro polnjenje za eno urejanje.

V celoti primeren za čiščenje z vodo: Enostavno čiščenje pod tekočo vodo.

Vrečka z zadrgo in stojalo za polnjenje: Svoje nastavke hranite skupaj in s priročnim prenosnim polnilnikom poskrbite, da baterija nikoli ni prazna.

Paket vsebuje:

  • 1× polnilni urejevalnik brade – BT7040
  • 2× glavnik za 39 nastavitev dolžine (0,5–20 mm)
  • 2× nastavek – natančni prirezovalnik in mini brivnik z mrežico
  • 1× brezplačni brivnik Gillette Fusion5 ProGlide s tehnologijo Flexball za gladko britje
  • 1× polnilna enota s kablom za polnjenje
  • 1× vrečka z zadrgo
  • 1× ščetka za čiščenje
  • 1× navodila za uporabo
  • 1× garancija

Deli z drugimi:
Share